keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Tutkatalon frisbeegolfrata

Lempäälässä on tällä hetkellä vain yksi 6-väyläinen frisbeegolfrata. Ratakartta ja väyläopasteet eivät ole juuri nyt ajantasalla, sillä talkoiltiin kesän aikana paljon muutoksia radalle.

En taida olla törmännyt yhtä haastavaan 6-väyläseen muualla, sillä OB-alueiden ja mandojen lisäksi radan vieressä on järvi. Yritin Paintilla vähän hahmottaa nykytilannetta, mikä on mulle toki ihan selkee, mutta, niin.
Nykyinen tilanne kauniisti Paintillä väännettynä.
Viikkokisoissa radalla on yleensä käytettävissä myös kaksi lisäväylää kiinteän kutosen lisäksi. "Viettelysten saari", jossa saat kolme mahollisuutta osua n. 15x20m alueeseen tai joudut menee heittää seittemännen heiton dropparilta.

Väylä itsessään vois olla jotain 75m pitkä ja monet heittääkin sen liian pitkäksi ja siten heitto päätyy minneppä muuallekaan, kuin järveen. Itehän otan tällä väylällä kisoissa yleensä niitä lumiukkoja ja sen kavereita, vaikka lämmittelyissä ja muuten alueelle osuisinkin. Kyllä sitä joskus kuitenkin onnistaa ja birdie/par merkataan lappuun.

Toinen lisäväylä toimii hyvänä pelotteena myös, sillä vaikka väylä on itsessään lyhyt, niin kori asetellaan ihan järven tuntumaan, jolloin avaukset saattaa päätyä myös järven puolelle. Liian varovaisella avauksella päädyt taasen kauas korista ja putin epäonnistuttua voit taas olla järvessä. On se järvi hieno asia... Talvea odotellessa.

Mutta tosiaan. Kuus komeeta väylää on tarjolla Lempäälässä, Kuljussa. Uutta rataa Lempäälään jo kuumeisesti odotellaan ja eiköhän sellainen tuossa keväällä sitten valmistukin toivottavasti. Talkootöihin oon ite ainakin ihan valmis osallistumaan, jos se sitä vaatii.

Tässäpä vielä kuvia Tutkatalon frisbeegolfradalta. Kuvattu omenalla 10.11.2015.

Kiinteen kakkosen korin paikka.

Kiintee kakkonen.
Opasteet kunnossa.

Kiintee kutonen.

Kiintee nelonen.

Kiintee vitonen. Suoraa vaan.
Kiintee ykkönen. Koivun kierto oikealta.



Osuin tottakai saareen, kun ei oo kisat. :D

Ota ihmeessä Facebookissa seurantaan LeKi Disc Golf ja/tai Tutkatalon frisbeegolfrata ja pysyt ajantasalla viikkokilpailuista ym. toiminnasta.

Tässä vielä videokooste Tutkatalolla järjestetystä Sipuli Openista tasan kuukausi sitten.




-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti