torstai 5. tammikuuta 2017

Eka kisa - neljäs sija

Kuten otsikko kertoo, ni neljäs sija oli Sannan sija Veikkolassa. Naisissa osallistujia oli kuusi, joten ihan hännille en jääny ja se jos mikä lämmitti mieltä.

Ekan kierroksen jälkeen olin vielä jaetulla 3.sijalla, ja seuraavana päivänä paransin muutamalla heitolla, joten ei ihan penkin alle menny.



Ainoo mikä jäi harmittaa ja ihmetyttää on se, että mihin mun putti hukku :D Se meinaa katos ihan toden teolla ja se on yleensä ollu mun vahvuuksiani... Noh, kai se meni kisajännityksen mukana sitte, vaikken ees kokenu erityisemmi jännittäväni. Samantapasta oli kisata mitä muissakin (ei lisenssi) kisoissa.

Pakko taas mainostaa miten hienoo porukkaa tän lajin parissa kuitenkin pyörii. Tajunnukkaa kui monet tiesin naamalta ja/tai nimeltä ennen ku ne kaikki siinä pelaajakokouksessa ympärillä oli. Hui! Hyvin oon siis näemmä porukkaan tutustunu tämän vähäisen fribataipaleeni aikana.

SC: Sanzeah
Mutta mennääs takasin Veikkolaan ja vuoden viimeiseen kisaan: Perjantaina otin liikaa tuplabogeja korttiin, lauantaina meinasin jättää tuplat kokonaan välistä, kunnes tuli viimenen väylä 18 ja siittä triplabogi sitte... Hyvä Sanna. Et ottanu yhtää tuplaa, mutta otit yhen triplan. :D Ihan nätti rivi olis ollu ilman tuota ilonpilaajaa, mutta olisin kyllä ollu ihmeissäni jos sitä ei olis tullu. Enemmä sääntö ku poikkeus et joku väylä kontataa ja huolella.

Birkut oli vähä vähissä, mutta niin ne on mulla kyllä Veikkolassa aina. Kolmella eri väylällä vaan saanu böröt tuolla, mutta ei se mitään. Jäipähän ens maratoonille tekemistä. :D

Nina Kiminki vei naisten sarjan lopulta sudareilla väylällä 2. 

Summa summarum: Hyvät kisat, hyvä keli, hyvä TD, hyvä porukka. Ei valittamista! Kaikki tulokset nähtävillä täällä.

Malttamattomana tässä odotellaa nyt sitte jo seuraavia kisoja! Luulenpa, että tulee aikamoinen kisakesä jos vaan pysyy paikat ehjinä. Että, kevät, tule jo! Sitä ennen alan etsimään kadonnutta puttiani ja kun sen löydän, niin kahlitsen sen patteriin...

Mur.


-Sanna-

3 kommenttia:

  1. Veikkolassa meni vähän samaan tyyliin, paitsi että otin ekana päivänä niitä tuplia useemmankin ja tokana päivänä sitten vastaavasti triploja pari kappaletta :D
    Ei päästy samaan ryhmään, mutta eiköhän jossain kisassa sekin onnistu. Hienosti aloitit kisaurasi :) Mulla on myös friba-aiheinen blogi (BogiOnPar), tervetuloa lukemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän me vielä juu kisoissa törmätä ja samaan ryhmäänkin eksytä heittämään mahdollisesti. Pitääpä tutustua sunkin blogiin! Hyviä heittoja :)

      Poista
    2. Kiitos! Joo tarkoitus on kierrellä taas kisoja kunhan talvikausi päättyy. Hyviä pelejä myös sinulle!

      Poista