keskiviikko 2. joulukuuta 2015

FribaFactory

Noniin! Pääsinpähän mäki kokeileen FribaFactoryä parin tunnin ajan, vaikka viime viikolla seuroille tarjottu tilaisuus meni muiden kiireiden vuoksi ohitse.

Elikkäs Nokiallehan tosiaan avattiin juuri mahdollisesti maailman ensimmäinen sisätiloissa oleva 4-väyläisen frisbeegolfradan sisältävä frisbeegolf-harjoittelukeskus.

FribaFactorystä löydät yllä mainitun 4-väyläisen radan lisäksi kiinteinä olevat puttinurkkaukset, bilispöydän, sekä videokameralla ja tutkalla varustetun draiviverkkoalueen. Myöskin pikkupurtavaa, minulle (toimistotyöläiselle) elintärkeää kahvia ja kiekkoja on saatavissa keskuksen tiloista. Ei paha.

Helppo oli kyseinen mesta löytää, mutta onneks on kuitenkin viittoja lähimaastoon tulossa, sillä moni saattaa vetästä kyseisen rakennuksen ohikin, jos ei huomaa tiehaaraa.

Ulko-ovea koristaa "kuka muu muka" kuin itse Paul McBeth. Herran hehkutuksista ainakin Instagramin ja Twitterin puolella pystyi päättelemään, että hänkin on asiasta varsin ylpeä ja miksei olisi. Olisin minäkin.

Sisäänkäynnin vierestä löytyy pukukaappeja, vessat, kiekkovalikoimaa ja lainakenkiä(!)

Hinnat: 6€/tunti tai 99€/kk. Myös viikkokorttimahdollisuus tulossa ja tilat ovat vuokrattavissa saunatiloineen. Hinta on mielestäni hyvä. Halvemmat hinnat keräisivät norkoilijoita halliin ja ne jotka sinne tulisivat tekemäänkin jotain häiriintyisivät tai eivät pahimmassa tapauksessa mahtuisi koko halliin.

Ihan kutsuva.

No miten meni noin niinkun omasta mielestä?

Oikeen kivasti, kiitos kysymästä. Väylät oli sen max. 50m pitkiä, mutta kyllä niistäkin haastavia sai kun kovasti yritti. Jos poistut tekonurmelta, olet OB:lla - kaikkialla. Tätähän ei kaverin kanssa vielä tiedetty ku pari kierrosta kierrettii, mutta kyllä ne sitten tuli selväksi nekin.

Samoten kolmosväylän eli saariväylän droppari meni alkuun meiltä ohi, mutta sellanenkin siellä on. Ykköselle on myöskin droppari tulossa, mikä on hyvä. Tulis johki n. 10metrii ni voi siitä vielä puttailla takalaittomaks kivasti, ku on ensin avannu pitkäks. :D

Kaikki muut väylät sai kyllä kakkosellakin menemään jollain kierroksella paitsi sen saariväylän. Mikähän niissä on et ne mua aina niin kiusaa... :P ...Noh, mitä olen kuullut, niin on se haastava muillekin. (Ping! Teemu Nissinen.)

Jos itse saareen ensinnäkään osuu avauksella, ni eihän se siinä pysy, vaan luikahtaa pois reunoilta. Pitäs tehä niinku joku mies tänään ja laittaa vaa suoraa sisää, ni ei tarvis arpoo. Mut noi holarit ku ei oo mun juttuni, ni näillä mennää.

Eli saariväylältä otin parhaillaan vaan itelle kolmonen korttiin, ku sain dropparilta mukiin.




Mehän lähettiin kaverin kanssa liikkeelle puttilämmittelyllä, sillä jotkut muut olivat juuri aloittamassa radan kiertoa ja siksi meille ei ehditty näyttää outteja ja droppareita. Henkilökunnassa ei ollut vikaa, päinvastoin. Saivat mulle myytyä taas yhden kiekonkin "kun se on ihan sun näkönen" -Mä tiiän...

Tosiaan alotettiin puttaamisella nurkkauksessa ja sinne oli kivasti nostettu yks kori parii metrii myös. Meinas hobitin ulottuvuus olla riittämätön, mutta just ja just sai tökittyä kiekot pois korista, koska eihän tällä egolla mitää apua olis voinu tietenkää pyytää :D. Ja joo kyllä, sain niitä kiekkoja siis koriin asti.

Piti nii laittaa video tähän, mutta tekniikka kusee ja se ei just nyt onnistu. Koitan toiste uudestaan paremmalla onnella.



Oli mistä valita.
Alkulämmöt ku oli suoritettu ni rata sopivasti vapautu ja siirryttii sinne. Hyvin on FribaFactoryn porukka suojannu kaiken, ettei oikee mihkää voi kunnolla hukkua kiekko, ei voi osua kehenkä kanssafribaajaan tai mitään muutakaan kauheeta, mitä vois kuvitella tapahtuvan jos asiasta ei-ymmärtävät laittas fribakeskuksen pystyyn.

Hienoa työtä.

Niinhän siinä kävi että allekirjottanu oli tänään ihan ylivoimanen (köh köh), no ainakin ihan ok. Tollasee neppailuun vissiin vielä sovellun, ku ei tarvi pitkälle koittaa kiekkoja saada. :D

Väylistä kuvia alla ja jotenki toi kakkosen kori näyttää kauhee suurelta mun vieressä...? Kyllä ne ihan normi kokoset oli noi korit kuitenkin. T. Hobitti

Ykkönen!

Kakkonen!

Mua jotenki naurattaa tää kuva.

Ja nelonen. Toi mutka on paha.
Heitto-olosuhteet oli buenot. Ei ollu kylmä, ei kuuma, vaan juuri sopiva. Oli kyllä perin omituista heitellä sisätiloissa, ku ei tuullu mihkä suuntaa tai mitää epämäärästä muutenka tapahtunu näkökentässä. Putit oli tänään mun juttuni ja se saatto johtua juurikin tuosta, että oltiin sisällä.

Just tässä kattelin, että melkosesti oon taas oksentanu tekstiä näppäimistöltä. Jaksaakohan kukaan ees lukee tänne asti... No jatkan vielä hetkisen!

Ekaa kertaa ikinä kokeilin tuolla myös tutkaan heittämistä. En viittiny kyllä täysiä repiä, ku puoleentoista viikkoon ollu vilkassukkaa kiekkoihin päin. Siinä seittemänkympin hujakoilla ne nopeudet pyöri, mutta sitten tapahtui jotain...

Tadaa!



Konehan selkeesti anto vääriä lukemia jo mulle, mutta miespuolinen kaverini ei sulattanut mun yli satasen heittoo ja päätti itekki nakuttaa pari mahtilukemaa. :D Olihan noi lukemat nyt ylös otettava, vaikkeivat paikkaansa pitäneetkään. Draivi"häkkiin" on tulossa myös hienoja videointi ym. mullistuksia vielä. Hauskaa.

Sitä tää päivä kyllä oli - ihan saatanan hauskaa.

No on se sentää softi (uus) :D

Ja nyt mä lopetan ja meen tän UgaUgan vieree nukkumaa.

"Tua mulle jotain mun näköstä Espanjasta" -ja tämän sain :D 
Kiitos ja anteeksi.

-Sanna-

Juu ja menen kyllä toistekkin poikkeen Nokialla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti