perjantai 20. marraskuuta 2015

On viikonloppu eessä taas

Vaikka mulla näitä remppakiireitä tässä onkin, niin silti aattelin huomenna päästä kyllä heitteleen. Pirkkalan DiscGolfParkissa järjestetään lauantaiaamuna ”yksi kiekko, kaksi kierrosta” –kilpailu, johon menin jo ilmottautumaan.

En vaan vieläkään oo päättäny mikä tuo yksi kiekko mulla on, millä osallistun, mutta todennäköisesti se on joko Discmanian S-line FD Jackal eli Jakke tai vaihtoehtosesti Prodiscuksen LASERi.

Lauantai-iltana olis sitte Kiekkopisteen järkkäämä ledikisa kyseisen puljun 6-vuotis syntymäpäivien päätteeksi. Kisa järjestetään Epilä DiscGolfParkissa ja tonnekkin pyrin kyllä ehtimään!


Lempäälän Tutkatalon viikkokisat on tältä viikolta peruttu, joten sunnuntaina onki sitte vaa jumppaluistelu. Jääpähä aikaa remppaamiseen, vai miten se oli.

Mulla on muuten sormet iha rikki, ku väänsin parissa illassa kymmeniä zipper pullereita kavereille. Hetkeen en tee, mutta lisää värejä laitoin kyllä tilaukseen.

Reppuja en oo ehtiny vielä ihmettelee, mitä nyt se muiden reppujen testaus selkään, mutta ei sen kanssa nii kiire onneks oo.

Pirkkala väylä 8. Ainoo rata muuten mis oon heitelly pikku maistissa.
Tämä asia on korjattava ensi vuonna! Missään kaatokännissä ei kenenkään
kannata silti frisbeegolfradoille lähteä muiden heittelyjä pilaamaan.
Viikonlopusta tulee varmasti materiaalia tänne. J

Hauskaa perjantaita.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti