torstai 12. marraskuuta 2015

Repun hankinta edessä

Joka kerta, kun lähden frisbeegolfradoille heittelemään pitää mun tehä tietonen valinta mitä kiekkoja otan mukaan, sillä bägi ei vedä kaikkia, mitä haluaisin. 

Mulla on siis itellä toistaseks vaan tollane camon värinen Innovan Standard Bag, joka soveltuu 8-12 kiekolle. En väitä, että itse bägissä mitään vikaa olis: vetää hyvin kiekkoja, mahtuu iso juomapullo, on klippi pyyhkeelle, vetoketjutaskua, putterille paikka jne... 



Syytänkin itseäni, kun en osaa skannata kiekkovalikoimaani vielä siinä määrin, että tietäisin millä kiekolla kannattaa missäkin heittää varsinkaan ennen kuin perille saavun. Ottaisin mielelläni kaikki kiekot mukaan ja tekisin päätöksen vasta radalla. 























Josta pääsemmekin itse asiaan...

Olen tullut siis siihen pisteeseen, että olen alkanut miettiä repun ostoa mahdollisesti itselleni joululahjaksi. Oon ollu nii kilttikin, että ansaitsen sen.

Valikoimaa on vaan sen verta runsaasti, että kaipaisin apua. 

Mitä reppua sinä minulle suosittelisit ja miksi? 

Pitäisikö odottaa kevääseen, että Halti saa frisbeereput myyntiin?

Käviskö vaan sovittaan joka ikistä reppua selkäänsä ja ottas sen mikä tuntuu parhaimmalta?

Miten te muut ootte tän tehny?

Ei luulis naiselle shoppailu näin vaikeeta olevan...







Ja reppuhan sais olla kuiteski mun näkönen. (lue: VÄRINEN).




Tää on magee, mutta onko käytännöllinen?






















Hjälp!

-Sanna-

8 kommenttia:

  1. no se värihän se tärkein on :)

    VastaaPoista
  2. No ei ny ihan, mutta toki en mitää p*skanruskeetakaa selkääni halua. :D

    VastaaPoista
  3. Itselläni on tuollainen Dynamic Discin reppu ja on ihan toimiva. Tällä hetkellä sitä saa vielä hyvään hintaan powergripiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks niissä sadesuojaa mukana ja/tai ees ostettavissa?

      Poista
    2. Ei ainakaan mukana tule. En tiedä onko saatavilla. Kyllähän nuo materiaalitkin jonkin verran sdetta kestävät, mutta kaatosateessa en ole kyllä kokeillut.

      Poista
    3. Mä kyl ainaki tarttisin moisen tulevaan reppuun. Mutta kiitos suosittelusta :)

      Poista
  4. Miulla tuli kans reppu hankittua pari viikkoa sitten. Alunperin tutustuin vaihtoehtoihin foorumilla ja Youtubessa. Tuubin review-videot on muuten oivia työkaluja taskujen ja kaiken maailman härpäkkeiden tutkimiseen, jos kauppoja ei ole lähellä.

    Prodiscuksen pienempi reppu on nyt pari kertaa ehtinyt kierrokselle ja ensi alkuun ainakin vaikuttaa hyvältä ostokselta. Tällaisen kerjäläisen kelkannarun selässäkään ei mitenkään mahdottoman leveältä tunnu. Tässä kirjoitellessa kaivelin ekaa kertaa myös tuon sadesuojan paikoilleen ja hyvin pääsis kiekkoihin yläosan putteritaskua lukuunottamatta neppareita avaamatta. Yläreunastahan tuo suoja on tarralla kiinni sadesuojan taskun sisällä ja lähtee kokonaankin tarvittaessa irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiset videot tuli mulle ihan uutena asiana, hei thänks! Pitää laittaa juutuubbi laulaan.

      Ja hyvä tietää pienemmästäkin Prodiscuksesta toi sadesuojapuoli. Samaiseen reppuun saatan ihan hyvin päätyä itsekin, mutta en oo viä kerenny kaupoille, eikä tässä nii hevosen seläs olla, etteikö hetken ehtis miettiä. :)

      Poista