maanantai 23. marraskuuta 2015

Lauantain fribakisat - Pirkkala ja Epilä

Morjens.

Viikonloppu oli ja meni ja vihelsi mennessään, mutta pääsinpähä heitteleen lauantaina!

Jos en oo montaa kertaa vesisateessakaan kiekkoja viskonu, ni nyt meni sitte lumineitsyys. Lauantai alkoi Pirkkala DiscGolfParkissa järjestetyllä "yksi kiekko, kaksi kierrosta" -kisalla. Kisassa käytettiin skoorin.com livekirjauspalvelua, joka toimi ilmeisesti vallan hyvin.

Lähdin ekalle kierrokselle Discmanian S-line FD Jackalilla ihan vaan koska se on ainoita kiekkoja joilla kämmenheitotki onnistuu ees jotenkuten räpeltäen (fore "vähä" hukassa). No eihän se kierros hyvin menny ja kisan viimesenä sai lähtee tokalle kierrokselle.

Tokalle kiekalle valkkasin sit Prodiscuksen LASERin. Kierros parani kolmella heitolla ja jonkun kanssa viskoin sen tasoihin, mutta jäätäviä lukemia tuli kyllä. Kummallakaan kierroksella en ottanu yhtään kutosta pahempaa, mikä on toki ihan positiivista, mutta vitosia olis voinu ottaa vähä vähemmä.

Hauska kisa oli kyllä tämä ja vaikkei iteltä hukkunu lumen sekaan kiekkoja, ni monelta muulta tuntu hukkuvan. Hyvin ne luikerteli lumen alle piiloon ja ku noi lumet tosta sulaa, ni jonku helppo käydä noukkimassa pois. Kisassa siis heitettiin yhtä kiekkoa ja toista sai kantaa mukana varalla jos ensimmäinen vaihtoehto hukkui.

Oma sijotus ei harmita. En parempaa odottanutkaan, sillä paras tulos kaikilla kiekoillakin on Pirkkalasta +8 itsellä, joten jos vaan yhtä saa heittää, ni tieshän sen miten siinä käy. :D

Kiekkopisteen syyskarkelot ja 6v. synttärit


Pirkkalan jälkeen ehdin hetkeks tekee remppaa ja sitte pitiki jo rientää kiekkojen hakuun nykyseen osotteeseen. Viiteen kiekkoon heitin valmiiks automatkalla (istuin kyydissä) irtoledit ja patterit Gorilla-teipillä.

Kiekkopisteen löytää helposti, se on ihan kivenheiton päässä Epilä DiscGolfParkista. Pitää kyllä paremmalla ajalla mennä tutkimaan itse myymälän sisältöä ja varsinkin reppuvalikoimaa.

Ledikisaan lähettiin kolmen tai neljän hengen ryhmissä ja 13 osallistujaa löysi paikalle. Kaitsu oli väsänny hienon 18-väyläsen spesiaalileiskan Epilään kisoja varten  ja jätti onneks (!) Vaakkolammen ylityksen leiskasta pois. Epilä itsessään olis saanu olla pimeempi ledikisoja ajatellen.

Avaukset onnistu mulla kohtuu hyvin ja yllättävän suoraan lensi kiekot ledien kanssa, välillä turhankin suoraan, ku olis tarvinnu kääntöö suuntaan tai toiseen. Metsistä pysyin hyvin poissa ja ojaankaan en eksyny. Puttaus ei ollu päivän sana - tässä vaiheessa olis helppo syyttää asiasta putteria, jota en normaalisti käytä. :D

Hävisin naisten sarjan tässäkin kisassa ja hopeelle sijotuin. Kokonaistulos +15, kun par oli 50. Paremmin meni kuitenkin mitä Pirkkalassa ja hauskaa oli. Vitosta pahempia merkintöjä en Epilässä saanut.

Vaikka kisat meni miten meni, ni hiano oli tutustua taas uusiin ihmisiin lauantain aikana. Hupiveikot Disc Golf Solvik: Riku ja Janne mainittakoon erikseen. Hauskoja tyyppejä ja Jannen kanssa tuli samassa poolissa Epilä kierrettyä.

Kuvia en syystä tai toisesta tajunnu koko viikonloppuna ottaa muutaku puista, joten tässä teille niitä.

Suuri sydän.


Ens kertaan.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti