maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tunnelikisat ohi ja olipahan hauskaa!

Ideapark Discgolf Open käytiin sunnuntaina 13.3.16 nimensä mukaisesti Ideaparkilla (väestönsuojassa). Mahdollisesti Suomen ensimmäiset tunnelikisat takana ja palautteesta päätellen väki piti kisoista, mikä on toki silkkaa (hyvää) musiikkia meidän (järjestäjien) korville.

Pakko heti alkuun hehkuttaa näitä ihania naisia, ennenkö lähen käymään kisaa läpi. Ekaa kertaa ikinä pääsin heittään yhen kierroksen ryhmässä, jossa oli pelkkiä naisia, ja oha nää ny mielettömän mukavaa ja ymmärtäväistä sakkia!

Kiitos, teidän ansiosta viittin osallistua muihinkin kisoihin tulevaisuudessa, missä on naisia läsnä. Ja siis hyvinhä te vedätte hei!

Meitsi, Jenna, Johanna, Elli ja Nina.

Oman kisan läpikäynti


Mitkäs ne olikaa ne väylät mitä manasin jo etukäteen? Aivan: Kutonen ja ysi. Ysillä meni avaukset ja lähestymiset ihan nappiin, mutta entiä mikä mun puttia vaivas, ku tarvi vetää kahestaki metristä viis metriä ohi. Eli koko ysiväylä joka kierroksella pelkkää bogeya. Putit kulki kyllä vielä ulkona, ku lämmittelin harjotuskoreihin, mutta sitte kisasipuli vissii vaa petti ku mentii maan alle. :D YLLÄTYYYYYS!

Kutosväylä meni hyvinkin odotetusti. Kaks seiskaa ja yks kutonen siittä korttiin. Avaukset meni yllättävän hyvin, mutta mutkan kohalla alko kunnolla tökkiin. Noh, ei tullu yllätyksenä ja tähän oli varauduttu.

Väylä numero kahdeksan näytti tuottavan harmaita hiuksia aika monelle statistiikasta päätellen. En siis ole ainoa, jolla tääkin väylä meni penkin alle.

JepJep.

Ja mitä tapahtuikaan "varma birkku" väylä numero seitsemällä: vaan ekalla kierroksella birkku korttiin. Aijai. Ei se lötköön P2:een vaihtaminen näemmä kannattanukkaa, mutta ku pelkäsin heittoputterini vetävän aina taka-outtiin aitojen alta, ni... Nää on näitä. Yks kertaa kaks ja kaks kertaa neljä korttiin. Ens kerralla taas viisaammin (niivvarmaa).

Ykkösväylä meni odotetusti. Kolme kertaa par-tulos siittä, eli paras väylä mulle. Yhellä kierroksella jouduin lähestyyn koria rappusten alta ja se meinas olla vähä haastavaa tälle lyhytjalkaiselle menninkäiselle, mutta siitä selvittiin.

Kakkos-, kolmos -ja nelosväylät meni mulla hyvin (par x2 ja 1 bogey joka väylältä), mutta entiä mikä vitosväylällä tökki. Kohtuulliset avaukset siinä joka kerta, mutta lähestymiset meni pipariks (kauas korista) ja puttaus Prodigyn koriin oli näemmä kans mahdotonta. :D Eli tääki väylä tarjoili vaa bogeja.

Joo. Siinäpä se. Mitään en kadu ja oon tyytyväinen että uskalsin mukaan vaikka kova kattaus olikin naisten sarjassa vastassa. Sijoitus oli odotettu 5/5 ja tavotteena oli, etten jää montaa kymmentä heittoa muille osallistujille, joten sekin täyttyi! Miksi siis olisin pettynyt? :)


Muuta höpinää


Kokonaistulokset nähtävillä täällä: Skoorin! Sudareiden jälkeen Jokela vei avoimen 2.sijan ja Hillosalo 3. Hämäläinen oli 5. ja Levänaho 6. Naisissa sudareiden jälkeen 3.sijan vei Hirsimäki nimiinsä.

Snäppiä päivitin ahkeraan pitkin päivää sen mitä akku ja kisa antoi myöden. Muutamia poimintoja otin talteen, mutta ehkä eniten odotan lcgm8 Disc Golfin Juha Alkkiomäen videomatskua kisasta!

Tässä herran muutamat kuvat:

© Juha Alkkiomäki, lcgm8 Disc Golf


© Juha Alkkiomäki, lcgm8 Disc Golf

© Juha Alkkiomäki, lcgm8 Disc Golf

© Juha Alkkiomäki, lcgm8 Disc Golf

Kisa tosiaan (harmillisesti) ohi ja muutamat pointit kirjaan tähän ihan ylös jos kun päästään tuolla taas joskus kisat LeKi Disc Golfin puolesta järkkään. Ekat kisat ku menee aina vähä testaillessa.

- Tiimatot (edes jonkunlaiset)
- Vessat käytössä jo ennen kilpailua (mahd. siirto lauantaille, kun Ideapark aukeaa aiemmin tai bajamajat tai vastaavaa)
- Ajoliuskaväylän (180m par 4) smoothimpi kulku (Esim. useampi ryhmä aloittaa tuolta väylältä, 1 spotteri lisää...)

Mutta eipä siinä sen erikoisempia. Hauskaa oli ja "pahimmat" mitä kuullu kisoista jälkikäteen on jotain seuraavaa: "hissi kuiluun ens kerraks" ja "mun pohkeita särkee" ...Väittäsin että onnistuneet kisat siis! :D

...Eihä tos ollukkaa ku joku 11
kerrosväliä tallustettavaa per suunta...


-Sanna-

E. Näitä porukka haluaa kuitenkin nähdä, joten olkaa hyvät... Kolme eniten käyttämääni kiekkoa tunnelissa:




Ns. paskamuovi menee paskaksi helpoiten myös tuolla. :D Ei noi vielä käyttökelvottomia ole kyllä yksien tunnelikisojen jälkeen. Vähä näyttää vaikka sytkäriä, ni löytyy taas useempia paikkoja rimmiltä mistä pitää kii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti