maanantai 7. maaliskuuta 2016

Talvellakin on mahdollista rikkoa (omia) ennätyksiä

Kävin pitkästä aikaa viikonloppuna sekä Valkeakosken 9-väyläsellä että Kangasalan samanmoisella.

Lauantaina 5.3. järjestettiin Valkeakoskella käsittääkseni vuoden ensimmäiset viikkokisat ja koska lauantai meni vielä kummilapsia viihdyttäessä, niin en kisaan ehtinyt.





Kävin kuitenkin sunnuntaina heittämässä kaverin ja tutun kanssa Koskissa kaks kierrosta ihan muuten vaan, ku haluttiin tietää miten oltas lauantain kisassa pärjätty.

Tuttu (mies) heitti kaks kierrosta nolliin eli par-lukemaan. Mulle tuli yhteensä +10 kahelta kiepiltä ja kaverille (mies) +13. Mulla ei oo ollu tapana vertailla omia tuloksia muiden tuloksiin, mutta kerrankos sitä mielenkiinnosta niinkin teki. Ens lauantaina 12.3. Koskissa olis taas viikkokisat, mutta vaan kahdella kiekolla. Katsoo nyt ehtiskö paikalle ja mitkä kiekot sinne ottas! D-line P2 olis toinen, mutta toinen on vielä kysymysmerkki. Mahdollisesti S-line Jackal eli Jakke, koska sitä pystyn heittää kämmeneltä ja rystyltä.

Ennen sunnuntaita olin aina vihannut Valkeakosken 4 ja 7 -väyliä. Nelosta sen takia, etten oo mukamas uskaltanu viskasta suon yli, vaan lähteny aina vaihtoehtoselta alotuspaikalta rankulla. Otinkohan nyt molemmilla kierroksilla neloselta bogeyt eli 4 heittoa ja alotin sieltä mistä pitääkin. Eka kierros saatto mennä jopa tuplabogeylla.

Seiskaa oon vihannu sen haasteellisuuden vuoks. Tasasta - ylämäki - tasasta - ylämäki - kori ja pituus yli 100m. Noh kaikkee jännää tapahtuu ja sain molemmilla kierroksilla tuon väylän kolmella heitolla eli parilla. Ekalla kierroksella helpommin ja tokalla jäi jännäputti ylämäestä, mutta kyllähä seki korii löys tiensä! En enää vihaa kyseistä väylää. :D

Valkeakoskella paras kierros ollu +3 kirjanpidon mukaan, että ei noi +5 kierrokset talviaikaan nii kauhee pahoja ole.


Valkeakoskelta Kangasalle


Jatkettiin kaverin kanssa Kangasalle heitteleen, koska valosaa riitti ja keli oli muutenkin bueno. Toinen kaveri siellä jo odottelikin ykkösellä meitä saapuvaks. Sovittiin, että heitetään sielläkin kaks kierrosta kisaa.

Eka kierros meni iteltä ihan penkin alle... Tais mennä +8, joten toiseen kierrokseen jäi parannettavaa. Ykkösväylältä otinki heti parin ja kolmosen birkutin, joten paremmin lähti liikkeelle. Nelonen (par 4) meni bogeylla ja vitonen, joka normisti birkkuväylä meni parilla. Kutoselta meinasin jo ottaa kans parin, mutta bogeyyn oli tyytyminen.  

Seiskaväylällä jäi avaus aika lyhyeks, mutta kun tarpeeks keskitty n. 17 metrin päässä korista, ni birkkuhan se sieltä napsahti (päivän onnistuminen). Kasi meni huonommin mitä ekalla kierroksella ja bogey siitä korttiin. Ysi meni parilla, mutta lähellä oli myös birkku. Tokaa väylää ei päästy heittään tokalla kierroksella ollenkaan, sillä siinä lasketteli pulkilla ja stigoilla perhe, joka ei meitä heittämään päästänyt. 

Sovittiin, että nelosella se olis menny kuten mulla kyseinen väylä yleensä menee. Koko toka kierros siis +2, joka on mun tän hetkinen kyseisen radan ennätys. Vanha oli meinaan +4. Jokohan ton kesällä sais pelattua nolliin...

Lunkki friba ja Tappara -viikonloppu jälleen kerran.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti