torstai 10. maaliskuuta 2016

Ideapark Discgolf Open lähestyy!

Tunnelikiima alkaa oleen käsin kosketeltavissa. Varmaa toistaseks tärkeimmät kisat edessä itellä. Hyvähä se on harjotella lisenssipelaajia vastaan, jos meinaa joskus itekkin sen lisenssin hankkia.

Miljöö on mitä on ja sääliksi käy jo kiekkoja. Olenkin frisbeegolf kirppiksien kautta hamstrannut itselleni korvikkeita kiekoille, jotka aion tunneleissa "tuhota".

Pelikirja on kutakuinkin selvillä siis itsellä. Jos joudun pahaan paikkaa, niin sitten käytetään sen hetkistä harkintaa, mutta toistaseks tiedän millä kiekolla avaan minkäkin väylän.

Haluan jo etukäteen kiittää Ideaparkia, että mahdollistivat tämän kilpailun toteutuksen. 45 kilpailijaa ja 5 toimitsijaa - niistä on sunnuntain kisat tehty.

Sen lisäksi, että Lempäälän-Vesilahden sanomat tekevät jutun kisasta ja kuvaavat Tampereen kaupunkitelevision Wave 100 -kanavalle koosteen, saapuu Juha (Lcgm8) Alkkiomäki myös paikanpäälle kameroineen. Kerrassaan huikeeta!

Väylä 1. 68m, par 3, +2m 
Väylä 2. 50m, par 3

Väylä 3. 93m, par 3

Väylä 4. 85m, par 3, +5m

Väylä 5. 85m, par 3, -5m

Väylä 6. 180m, par 4, -10m

Väylä 7. 50m, par 3 (saari)

Väylä 8. 101m, par 3, +3m

Väylä 9. 64m, par 3, -3m

Kuvissa jokaisen väylän avauspaikat eli tiit. Väylä 6 eli 180 metrinen par 4 aiheuttaa jo harmaita hiuksia. Kapeampi tunneli mitä muualla, pitkä ku synti ja kaartaaki iha väärää suuntaa. Tästä jos mistä otan isoa lukua.

Toinen mikä voi tuottaa hankaluuksia allekirjoittaneelle on väylä 9. Kuvittelen jo kiekon lentävän suoraan vasemman puoleiseen seinään, mutta toivottavasti osuma tulee vasta loppupäässä ja kiekko kimpoilee seinästä väylän keskelle. Kolmosta pahempaa ei pitäs tästä ottaa.

Joo eiköhä siinä oo ne alkuspekulaatiot kisasta. En ny viitti tässä kaikille paljastaa miten ja millä heitän minkäki väylän. :D

Lisää kisasta: https://www.facebook.com/events/917870924998331/ videoita, väyläesittelyt, ratakartta, lisäinfot, CTP-väylät, palkinnot ym ym ym.



Laittakaas hei Snapchatissa seurantaan Sanzeah (minä)! Kävin testaan tunnelissa mobiiliverkkoni toiminnan ja livekuvaa kisoista tulossa! (näkyy sen 24h kyseisessä sovelluksessa).

-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti