keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

PDX:n Suomen kiertue 2016

Joo eli ne joille konsepti ei oo tuttu, niin täältä ja täältä löytyy lisätietoa kuinka PDX kiertelee lajin eri harrastajilla ympäri Suomea. Samalla radalla kiekkoa ei heitetä ja itse halusin heittää kiekkoa tietysti Lempäälän Tutkatalon frisbeegolfradalla.

Alla olevasta kuvasta näet montako näitä PDX:iä tuli myyntiin milläkin värillä ja stämpillä. Mulla on kotona kehyksissä violetti PDX hopeisella stämpillä ja tää Suomee kiertävä on myös violetti, mutta mustalla stämpillä. Violettihan näyttäs olevan harvinaisin. Nää kaikki PDX:t myytiin nopeesti loppuun ja ny niistä saa hyvää rahaa huutokaupassa.



Lätty saapu mulle postissa tiistaina, joten ulkoilutuspäivä oli hyvä keskiviikkona. Täten PDX ehtii seuraavalle jonossa olijalle vielä viikonlopuksi heittoon, kun kävin sen samana päivänä vielä postiin tiputtamassa.

Keskiviikkona olinkin jo töissä malttamattomana, että koska pääsee aurinkoisee talvi-ilmaan violettia täyspainosta PDX:ää viskomaan. Loppuhan se työpäivä sitten viimein ja kodin kautta nopeesti Tutkalle.


Heitin yhen kokonaisen kierroksenkin pelkällä PDX:llä, mutta en kyllä tunnu sinuiks sen kanssa nii millää. Aivan liian jyrä ja tälläsellä nuudelikädellä mitää toivoo moista viskoa. Otin pari apuria kyllä mukaan heittelee ja niiden käsissä kiekko sentää ees lens johki... Miehet. Eivät hekään silti vakuuttuneet PDX:n menosta, ku ei kummallekkaa tullu sellasta "pakko saada tää" -fiilistä ja itseasias toinen niistä myynytkin jo omansa.

Oha se komee!
Juu... Kyllä mä sen tohonkin sain.
Olihan tota silti hauska päästä kokeilee ja kiva että tälläne järkättii! Lennätetää ens vuonna jotai köykästä neitikiakkoo silti mialummi ;) ...Heh.



Pidän oman PDX:ni mielellään vielä koristeena, mutta tässä pari videoklippiä iltapäivästä vielä:



Ei käsi riitä, ni ei käsi riitä. :D Hauskaa anyway, kuten aina!

Hyvää yötä!



-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti