maanantai 6. kesäkuuta 2016

Trilogy Challenge 2016 @Ranta-Koivisto, Kangasala

Sunnuntaina 29.05.2016 osallistuin tämän vuoden Trilogy Challenge skabaan Kangasalla Ranta-Koiviston radalla.

Rata oli tuunattu normaalista 9-väyläsestä 14-väyläiseksi kokonaisuudeksi. Ykkönen, kolmonen, vitonen, kutonen, seiska, kasi ja ysi olivat ennallaan, mutta kakkosen ja nelosen ympärille oli lisätty väyliä reilusti.

Naisia oli ilmoittautunut mukaan yllätyksekseni kuusikin kappaletta ja meidät jaettiinkin kahteen eli ryhmään kiertään eka kierros.

Eija ja Miia pitivät seuraa ekan kierroksen.

Luulin, että me pelataan vaan yks kierros, mutta sen päätyttyä ilmotettiinki että toinen vielä. No nälkähä oli aikamoinen ku ei yhtää tajunnu varautua, mutta siinä se toinenki kierros kuitenki meni, ja vaikka olin vaa yhen heiton päässä voittajasta ekan kierrokse jälkee, ni Heidi vei ansaitun voiton kahdenkin kierroksen jälkeen. Mä pelasin ekan kierroksen +2 ja toisen +4 ja sijotuin tosiaan toiseksi.



Mites ne kiekot?

Latitude 64 Opto Falchion - draiveri

Ei kisassa soveltunu mun käteen kyllä jotenkin ollenkaan. Monesti kun testaan uusia kiekkoja ni ne kaikki lentää ihan samanlailla, iha ku niillä ei olis omia lentoarvoja ollenkaan. Nyt oon vähä heitelly tota kiekkoo mm. kämmenellä ja aletaan hiljalleen löytään yhteinen sävel.

Westside Discs  Tournament Sling - midari

Tästä ei jääny pahaa sanottavaa, muutaku väritys (ei löydy helposti). Tykkäsin kyllä tästä suoralentoisesta midarista ja sopi käteen. Ostanen joskus kirkkaammalla värityksellä uuden, ni viittin heittääkki. :D

Dynamic Discs Prime Marshal - putteri

Ei, ei ei. Ei sopinu puttaamiseen niinku yhtään. Vaikka mulla oliki pirkkuja ja pareja kisasta jonkun verran, ni se ei kyllä oo tän putterin ansioo. Ihan käsittämätöntä muovia tms, ku tuntu et se välillä makas pariki sekuntia korin pohjalla ja sitte vasta päätti pompata sieltä pois. :D Iha siis koominen kaveri! Heittämisee tää soveltuki sitte paremmi, joten ihan turhake ei ollu kyseessä.



Voin osallistua tälläsiin skaboihi toistekin. Ace Racestakaa jääny pahaa sanaa.


-Sanna-

2 kommenttia:

  1. \m/ kisakimppani oli mitä mainioin! Keli helli ja kiekotkin osas käyttäytyä mallikkaasti. -HHH-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan ok kisa oli kyllä! :) Samoten eilen. Kyllä mä sut vielä joku päivä jossain päihitän... Eiku. :D

      Poista