torstai 2. kesäkuuta 2016

Kiirettä pitää

Juu ei paljo ehdi tänne ny rustailee ku lähes kaikki vapaa-aika tuntuu menevän Hakkarin tulevalla radalla touhutessa.

Ens torstaina tosiaan on avajaiset ja avajaiskisakin täyttyi nopeasti. Onkohan Lizottella ja Salosella jotain tekemistä asian kanssa? - Mahdollisesti. :)

Mä vetäydyin tosta kisasta sivuun. Olin kyllä jo listoilla, mutta päätin antaa paremmille heittäjille paikkani ja keskityn kuvaus-/ spottaushommiin.

Perjantaina saadaan vielä pienkuormaaja avuks radalle, joten sillon loputkin tiit kuosiin. Nyt on saanu lapioida soraa kyllä sen verran, että pieni apu onkin jo paikallaan. Siinä eilen yksi metsäkonemies kävi hakemassa runkoja väyliltä pois ja katseli meidän touhuja. "Meinaatteko ihan käsipelillä nuo kaikki kasat levittää?" Vastasin, että kyllä meitä yleensä on useampi paikalla ja että jos ei muu auta, ni kyllä. Ukko hymähti.

Tänään pidänkin vapaapäivän talkoista ja toivon, että ehdin European Openissa poiketa. Toisaalta nää ihan oikeetkin työt syö hyvän osan päivästä, että entiä ehtisinkö siellä tänään enää mitää nähdä, mutta lauantaina sitten viimestää finaalia kattelee!

Sweeeeeeeet!

Tuo etummainen on niin nätti, että tekis mieli syödä se. PDx:iä ovat.


Sunnuntaista tulee HULLU. Oon ilmoittautunut mukaan Marathon kilpailuun Veikkolaan. Aamulla 6:30 pelaajakokous, jonka jälkeen lähdetään kiertään Veikkolan rataa sen verta monta kertaa (7), että ei tee sinne varmaa mieli ihan hetkeen. Yhteensä 126 väylää, satoja heittoja ja useita tunteja... Niistä on Sannan sunnuntaipäivä tehty. Toivottakaa onnea! :D Sen tiedän, että luovuta en, ellei raajoja mee poikki tai jotain muuta tosi pahaa tapahdu.

Yhden tai kahden kaverin kanssa mennää kyllä Espoosee yöpyy jo lauantaina, koska sellanen aamukolmen herätys ei kuulostanu kauhee houkuttelevalta.

Tästä lisää kisan jälkeen!

Nii ja maanantaina on naisille suunnatut omat viikkokisat #muuten Nokian Edenillä. Osallistumismaksu 3€, alkaa kello 18:00, joten sitä ennen hyvä olla paikalla. Kaikki naiset mukaan rohkeesti! Kilpailu Facebookissa.


Joutu lauantaina laittautuu ja sunnuntaina oli
Trilogy Challenge Kangasalla.
Siitä oma postaus pian.




-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti