maanantai 13. kesäkuuta 2016

Hakkari Disc Golf Park avajaiset 09.06.2016

Viime viikon torstaina saimme vihdoin nauttia Lempäälän metsien tunnelmasta avajaisten merkeissä. Sää oli ailahteva, muttei mahdoton. Pienen pieni sadekuuro osui jossain vaiheessa kohdalle, mutta muuten myrsky oli jo selätetty.

Oli ihan mahtavaa, että saimme The Hat Guy Antti Vuennon ja Simon Lizotten paikalle. Näistä vieraista ja radan suunnittelusta menee propsit Jussi Meresmaalle, joka avauspuheessaan kertoi myös radan laajenemismahdollisuuksista. Jo tänä vuonna Hakkari DGP:n on mahdollista olla 12-väyläinen!




Vääjäsin itseni kisoista ja otin livekuvaa LeKi Disc Golfin Facebook -sivuille kisoista Lizottea seuraten. Ennen kisaa Simon mainitsi että väylä 1 on pahin väylä Hakkarissa ja kyllähän väylä hänelle haastetta tarjosikin. Jussi, Antti ja Simon kävivät tutustumassa rataan siis edellisenä iltana Ideaparkissa järjestetyn tapahtuman päätteeksi.



Ideaparkissa Lizotte teki uuden henkilökohtaisen ennätyksen ainakin puttaamisessa. Hän laittoi minuutissa kymmenestä metristä jopa 37 kiekkoa koriin. Mieletön.

Mitä tulee itse Hakkarin rataan, niin LeKi Disc Golf  sai ilokseni positiivista palautetta toteutuksesta. Kuulemma 5/5 jahka saadaan vielä tiit kuntoon ja nehän on työnalla. :)

"Tässä on sitä aidon radan tuntua. Selkeät väylät, eikä mitään OB-keppi-tykistystä"

Emmä itekkää näkis tonne ku parit mandot vaan, ettei kiekot koidu vaaraksi pururadoilla liikkuville tai viereisellä väylällä heittelijöille. Odotan innolla, että ehdin nyt viimein itsekin heittämään tonne pari kiessiä. Kerran olen siis vasta itse kiertänyt radan kiekkojen kera.

Avajaiskisa meni hyvin ja kahden kierroksen rataennätys on tätä nykyä -2. Yhden kierroksen paras tulos -4. Jarmo Rantanen vei avajaiskisan nimiinsä ja kaikkien muiden tulokset on nähtävissä täällä.

Oli pieniä teknisiä vaikeuksia saada livekuva näkymään, mutta veljeni oli sen verta avulias, että hän kuvasi kisan kanssani lopulta.

Piiiiiitkät videot liveajan tarjoamissa rajoissa nähtävillä vielä Facebookissa.

Kierros 1: Simon Lizotte, Eveliina Salonen, Pasi Karhu, Tuomas Hyypiä ja Toni Lantunen.

Kierros 2, kärkikortti: Jarmo Rantanen, Janne Lahtinen, Toni Järvenpää, Niklas Ahonen ja Simon Lizotte.




Ja kisavideo Youtubessa.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti