maanantai 6. kesäkuuta 2016

DGWT - European Open 2016 @The Beast, Nokia

Disc Golf World Tourin 3. osakilpailu käytiin viime viikolla Nokialla. Rata eli "The Beast" ei pettänyt tälläkään kertaa... Tuollaisia ratoja kun saataisiin Suomeen kokoajan pelattavaksi, niin olis aika hianoo (ja haastavaa).

Mä käväsin Nokialla kattelemassa kisoja kahdesti. Otin lauantailta ihan julmetusti snäppejä paikan päältä, joten pysyvät kuvat ja videot jäivät vähän uupumaan, mutta niitähän löytää muualta netistä. :)

Torstaina poikkesin töiden jälkeen Nokialla eli joskus neljän-viiden aikaan vasta. Seurasin tuttujen pelaajien menoa ja tuloksia ja moikkailin kaikkia. Oli aika yllättävää huomata miten paljon jengiä oikeesti tunnen jo frisbeegolfinkin kautta. Jos en meinannu päästä liikkuu ku 10 metriä kerrallaan torstaina, ni ei se sen helpompaa ollu lauantaina. Koko ajan sai "olla suustansa kiinni", vaikka olinkin kohtuu kiireisellä aikataululla liikenteessä.

Hienoa väkeä kertakaikkiaan! <3

Disc Golf Solvik, Team Kultapojat... Olihan näitä. :)
Lauantaina kattelin suomalaisen chase cardin lähdöt ja pari ekaa väylää heiltä, kunnes aloin seuraan kärkikortin touhuja väyliltä 2-4. Olihan se ny taas komeeta kattella ku maailman parhaat viskoo toisiaan vastaan ja vieläpä Suomessa. Väkee oli paikalla ihan tolkuttomasti!

Nelosväylän jälkeen piti kaverin kanssa lähtee ajelee kohti Espoota, joten loput kisasta seurasinki livelähetyksiä katsellen repsikan penkillä.

Mitä tulee itse kisaan, niin suomalaisethan pärjäs hyvin vaikka kirkkaimmat pystit lähtivätkin muualle maailmalle.

Viime kesänä jo ku aloin tutustumaan lajiin tarkemmin, ni poimin sieltä Lizotten henkilökohtaseks leppariks itelleni. Tähän asiaan ei oo tullu muutosta ja hänelle olisin tottakai toivonut voittoa. 

Wysockille olisin myös mielelläni voiton suonut, mutta McBethiltä oli kyllä taas kerran niin saatanan kova viimenen kierros, että mitään ei voi ottaa herralta pois. On se kone! ...Jopa haaraputilla.



-Sanna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti