torstai 25. helmikuuta 2016

Neljän kisan viikko

Kuten otsikko kertoo, niin neljän kisan viikkoo viedään.

Takana 2/4 eli molemmat FribaFactoryn viikkokisat. Tiistaina jatku hyvä vire yksilökisoissa ja pääsin kahden kierroksen jälkeen aloittamaan toiselta väylältä. Kaikki muut väylät onnistuin birkuttamaan illan aikana, paitsi ykkösen. Sijoitus oli 12/27, mutta pisteiden puolesta olin jaetulla sijalla 8. 

Lopputulokseni oli 63 (+3) ja kierrokset meni näin: 1. 14 (-1), 2. 16 (+1), 3. 15 (0) ja 4. 18 (+3). Oli virhe kattoa tuloskorttia ennen kilpailun viimeistä väylää, joka oli siis mun kohalla toi väylä nro 1. Osuin avauksella porttiin ja kiekko jäi outtiin. Jatkoin 1. dropparilta kolmannella heitolla ja viskasin siitäki vielä outtiin. 2. dropparilta en vitosta onnistunu laittaa mukiin, joten kutonen korttiin. Ei paha sulaminen sinänsä, ku miettii että olisin pystynyt paljon pahempaankin ja 20+ kierrokset jäi kokonaan ottamatta. :)

Torstaina oliki sitte parikisojen vuoro FribaFactoryllä. Kaverin kanssa alotettiin väylältä 4, joka on ollu mun pitkäaikaisinhokki, mutta tänään se oli yllättävän jees! Varmaa 5/6 avauksesta (mukana lämmittelyt) sain birkkupaikoille, ja koska eka kierros on alttia, ni päästii alottaa birkulla. Muuten eka kierros oliki meiltä kehnoin ja otettii 21 heittoo, mm. kasi saarelta. Loput kierrokset päästii alle 20 heiton ja lopputulos oli tasan 70. Sijoitus 15/17, joka on meille ihan hyvä. 

Lauantaina on vuorossa Pirkanmaan frisbeegolfliigan 2. osakilpailu Epilässä eli 18 väylää, johon lähen parantamaan edellistä suoritustani - mitään muuta tavoitetta ei ole. 

Sunnuntaina 3x9 väylän viikkokisat Lempäälän Tutkatalon frisbeegolfradalla, jossa kävi ihan traktori putsaamassa väyliä. :) Ilmoittatuminen kisoihin.

On kyllä vähä flunssanen olo ollu, mutta sen verran vähän, etten anna sen häiritä.

Loppuun vielä taidonnäyte kahden viikon takaa Julkujärveltä. Väylä 6, helppo kolmonen.


Odotan jo kesää, että pääsee toppavarustuksesta eroon ja liikkuvuuden siten paremmaks. Plus sit saa ottaa narut pois kiekoista häirittemästä. :D ...Vaikka toisaalta niiden piikkiin on kiva laittaa jos (kun) menee huonosti.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti