maanantai 15. helmikuuta 2016

Mikä se sellanen off season on?

On tullu huomattua, että mut saa fribailee kelillä kun kelillä. En tiä onks tää viä sitte sitä alkuhuumaa ja joku syksy tai talvi huomaankin, ettei kiinnosta lähtee kastumaan/palelemaan, mutta nautitaan nyt tästä innokkuudesta vielä ainakin toistaseks.

Viime viikolla käytiin kaverin kanssa töiden jälkeen Lempäälän Tutkatalolla heittämässä puolisentoista tuntia. Rata oli kyllä tappokunnossa, mutta ei se menoo haitannu, kuha oli varovaine.

Väylä 1... seiftasin lumelle.

1 ja 4 välimaastoo.

Saariväylää ei pystyny heittää normi alotuspaikalta.

Saari. (ei koria)

Kiintee 2 ja 3 oli parhaimmassa kunnossa.

Kutoselle oli eksyny esteitä...

Kuulaaksossa


Menneenä lauantaina oli ihan tosi loistava keli käydä kiertämässä Julkujärven rataa aká Kuulaaksoa. Neljän hengen porukalla pidettii omat pikku kisat auringonpaisteessa ja olin ainoo, joka oli laittanu narut kiekkoihin. Kyllähän siellä joutu aika paljo sitte muide kiekkoja ettimää ja yhen kaverin yks kiekko jäikin par 5 väylälle (nro 17). (Oranssi Prodigy, nimi ja numero löytyy jos joku vaikka löytää.)

Maks kaks astetta tais olla pakkasta ja lunta oli tullu tosiaan kivasti. Rata oli hyvässä kunnossa jääkelien jäljiltä, kiitos tuon valkoisen tehon mitä taivaalta oli sadellut.

Lähestymiset oli oma kompastuskivi tuona päivänä. Avaukset ja puttipeli meni pääsääntösesti hyvin. Pirkut jäi ottamatta, mutta pareja kertyi jonkun verran. Lopetettiin heittely väylälle 20, eikä heitetty 18 ja 19 ollenkaan.

Uusin ratakartta kenties.
Kolmisen tuntia meni noikin väylät kiertäessä tolla porukalla tolla kelillä, ja jos itsellä olis vaan ollu aikaa enempi tuhlattavana, niin olisin kyllä heittänyt kaikki väylät. Piti kiiruhtaa kotio tekee tarjottavia ja laittaa ittensä kuosii Cheekin keikkaa varten.

Nää korit o vähä hanurista. Väylä 7.

Pirkanmaan frisbeegolfliiga


Jäi muuten niin paljo kaiveleen Pirkanmaan frisbeegolfliigan 1.osakilpailu Epilässä 30.01., että jo hyvissä ajoin ilmoittauduin 2.osakilpailuun. Ei voi mennä huonommin mitä siellä meni, ku väylä jolta alotin olis ollu helppo kolmonen ja mä otan siitä kasin huonolla puttipelillä.

Koska väylä oli ihan jäärata ni tottakai ne ohi menneet putit liuku metrien päähän kohteesta ja ku ei millää voinu ottaa varman päälle ees 5-6 korttiin, ni sen siitä sai. Kiinnosti iha vitusti lähtee kiertää koko kisa ku alottaa lumiukolla. NOOOOT. Eli lähen parantaan tulostani heti 10-20 heitolla ja opettelen ottaan varman päälle, ettei moiset lumiukot pääsis kummittelee korttii.

Alotus ku oli mitä oli, niin ei se sen paremmin sitten tosiaan jatkunut, joten revanssin paikka!

Oon näemmä vielä ainoo nainen ilmottautuneissa, eli "hameväki" mukaan kans rohkeesti! Helppo voitto luvassa. :D

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti