maanantai 22. helmikuuta 2016

Viikon friBailut

Olipahan fribatäytteinen viikko muuten!

Tiistaina oli yksilökisat FribaFactoryllä ja heitin toistaseks parhaan tuloksen siellä kisoissa. 67 oli lopputulema, joka on siis +7. Ilman ekan kierroksen möhlimistä olis tulos ollu vielä parempi, mutta ku tarvi ottaa kierrokselta 21, niin minkäs sille mahtaa. Kasi merkittii korttii saariväylältä, ku ei tää jäärä voinu taas millää seiftata. Seuraavat pari kierrosta heitinki 16 (+1) ja vikalle vielä paremmin 14 (-1). Joku kaunis päivä vielä heitän kaikki kierrokset hyvin!

Torstaina oliki sitte parikisojen vuoro Factoryllä ja samaisen parin kanssa oltiin aiemmin viskottu lukemaks 59 (-1). Lähettii sekaparina hakee tuloksee parannusta, mutta vaikkei siinä onnistuttu, ni sijotus parani kuitenkin. Oltiin siis sijalla 5/16 ja neloseks sijottuneilla oli saman verran heittoja eli 61 (+1). Iha jees.

Lauantai Epilä DiscGolfParkissa


Lauantaina lähettii yhen kaverin kanssa Epilää vähä harjottelee tulevan lauantain kisoja varten. Viskottii useempi avaus per väylä ja ku kierros oli saatu päätöksee, ni meiät haastettiinki parikisaan Epilään saapuneiden heittäjien toimesta. Toinen näistä oli sellanen semituttu kasvo, johon törmää vähä siellä täällä, lähinnä Factoryllä.



Kaks kierrosta siinä sitte nakkailtii niitä vastaan ja molemmat kierrokset taidettii hävitä heitolla tai kahdella. Tiukkoja skaboja siis ja toinen kierros meni sudareille asti :D ...Mun pari olis kyllä pärjänny paremmi jos sillä olis ollu kokeneempi heittokaveri, mutta kivahan se on päästä tollasii osallistuu näilläki meriiteillä. Vastaparina oli siis muuten miehiä ja me oltii sekapari kaverin kanssa. Parimuotona toimi Best Shot (BS) eli paremmasta jatkettiin.



Yli kolme tuntia meni oikein kivassa heittosäässä ihan heilahtamalla ja parhaat avaukset sain (tietysti) väylällä 9, ku jokanen heitto meni ihan birkkupaikoille (putista en sitte mitää mainittekkaa).

Sunnuntain viskomiset ja lajiesittelyä Lempäälässä


Lempäälässä järjestettiin sunnuntaina Lempoisten koululla liikuntatapahtuma, jossa väki pääsi tutustuun Lempäälän eri liikuntamahdollisuuksiin. Minä ja yks toinen meidän seuran (LeKi DiscGolf) ihmisistä mentiin paikan päälle tutustuttaan porukkaa frisbeegolfin saloihin. 

Mä raijasin mukanani SkillShotin ja pirusti kiekkoja. Kaveri toi kunnon korin, eli Innova Discatcher Pron ja kans pirusti kiekkoja.


Pystytettiin liikuntasaliin parit puttipaikat ja vielä draivinurkkauskin isoa jumppapatjaa hyödyntäen. Hyvin saatiin väkee meiän lajia ihmetteleen ja järkättiin siinä sitten vielä puttikisatkin. Junnujen voittajille lahjotettiin lahjakortit InnovaStoreen ja aikuisten puttikisan voittajalle luovutin mustan European Masters G-line PD:n.

Sai siinä tekniikkavinkkejäkin sitten nakella, kun ykskin pikkupoika tuli ihan kysymään, että "Anteeksi, mutta voisitko opettaa minuakin heittämään paremmin?" :) Tuli hyvä mieli ja mehän käytiin sitte tuon kyseisen pojan kanssa kunnolla heittotekniikkaa läpi.

Tuolla koululla vierähti yhteensä noin puoltoist tuntia, mutta kova heittovimma senku säily. Käytiin yhen toisen kaverin kanssa sitte mun porukoilla syömässä ja jatkettii Tutkatalon frisbeegolfradalle pitää omat pikku kisat lumihangessa tarpoen. Putsattii tiit siinä lämmitellessä ja heitettii pari kierrosta toisiamme vastaan. Käytii jo tasoissa toisella kierroksella, mutta liika lällättely miespuoliselle kaverille kostautui ja hävisin kisan kahdella heitolla. Häviäjä joutu maksaa tän viikon parikisan kokonaan... Eli minä. 

Maksun hoidinki heti sitte vielä illalla ku lähettii samaisen kaverin kanssa vielä FribaFactorylle pimeän tullen. Vähä radan kiertoo ja pari kiessii JYLYä. Tein uuden ennätyksen ja melkein meni se 500 rikki! 491 siis tulos... Vähä jäi harmittaa etten yhtä enempää sitte laittanu ysistä tai kympistä, mutten viittiny tulosta kyllä kesken kierroksenkaa kattoa ettei koko Jyly olis menny pipariks.

Sunnuntain saldo siis n. 6h frisbeegolfia. Tänään en heitä kiekon kiekkoa, mutta huomenna meen taas yksilökisaan FribaFactorylle!



-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti