tiistai 20. syyskuuta 2016

Kiipula, Ykslammi, Tervakoski ja Aulanko - Siinä meni sunnuntai mukavasti

Ei oltu kaverin kanssa hetkeen tehty kokopäivän kestävää fribareissua eri radoille, joten sunnuntaina 18.9. sitte repästii.


Kello 13 aikaan startattiin Kiipulassa heittelyt. Saatiin myös paikallinen kaveri pitkästä aikaa heittoseuraks. Mulla lähti ihan ilosesti liikkeelle ja väylälle nro 8 (vesistön ylitys) saavuttaessa olin vielä nollissa. Noh, eikös siinä sitte DD2 lähteny liian korkeelle ja plumpsahti mutaan. Ei jääty kiekkoo ees kaivelee vaa jatkettii matkaa, mutta tupla tuli korttii ja plussalla sai matkaa jatkaa.

Loput väylät menikin melkein par->bogey->par->bogey -linjalla ja lopputulos +9. Ei sinänsä paha tulos, ku viime kesänä heitin +14 ja väyliä oli tuolloin 8 vähemmän. Jotain kehitystä siis havaittavissa. En silti täysin tyytyväinen ole suoritukseen, sillä ihan tosi tyhmiä bogeja tuli kyllä otettua, ku oli birkkuihinki mahollisuus.




Kiipulasta jatkettiin Tampereen kaverin kanssa Ykslammi DiscGolfParkiin. Pakko heti mainita että olipahan hyvässä kunnossa rata! Ei näkyny roskiksia, muttei myöskään roskia ja kaikki tuntu olevan tip top. Pienet aplodit tähän väliin.




Kaveri heitti tosi nätin birdien väylälle 15! Par 4 ihan suora metsäpilli, joka saattais tuottaa monelle vaikeuksia (kuten itselle). Oli kaverin ensimmäinen eaglekin vain metrin päässä, ens kerralla sitten!

Väylä 16 oli kaunis ja mukava liidättää! Rappusia pääs onneks käveleen alaspäin, eikä ylös. :D





Nätti rata, muttei tulosten puolesta itselle. Pitäs saada heittoihin lisää pituutta ja täyttää reppua muillakin kuin alivakailla pannuilla ni paranis tulos sielläkin heti. Lopputulema +14. Pthyi pthyi pthyi.

Tervakoski frisbeegolf ei tarjonnut meille kyllä mitään iloa. Tosi usea väylä sellainen, ettei näe korille, eikä täten myös muita heittäjiäkään. Jäi vaan sellanen mitäänsanomaton kuva koko radasta. Ei tarvi toista kertaa käydä, ellei sitten siellä päin muilla asioilla liiku.

1. väylä 35m par 3

Aulangon rata... jooh... tää oli vaa sellanen "pakollinen bongaus" päivän päätteeks. Ykkösen tiitä etittii ihan kohtuullinen aika, kunnes pari pikkujantteria meille kertoi missä se on. Otettii vaa midarit ja putterit käteen tälle radalle ja nehän riitti.





Eipä tarvii tonnekkaa toista kertaa välttämättä mennä, ellei sitten vaikka yövy naapurissa. Tosi kaunishan tuo paikka on kyllä ja miinuksille pääsi rättiväsyneenäkin reilusti. :D




-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti