maanantai 5. syyskuuta 2016

Hopee ei oo häpee

Nyt se on ohi, nimittäin ihka ensimmäinen Pirkanmaan Mimmiliiga. 23 eri naista saatiin osallistumaan yhteen tai useampaan osakilpailuun, mikä ei mielestäni ole mikään huono saldo. Normaalisti kun "saa" perus viikkokisoissa ihan ainoona naisena viskoa tai jos hyvä säkä käy, niin kilpasisko tai kaksi löytää paikalle.

Kahdeksan mimmiä kävi ihan joka osakilpailussa ja meistä kaheksasta kolme parasta lopulta löytyikin. Keskiarvo osanottajista oli 14,67 henkilöä per osakilpailu. Pirkkala veti vähiten väkeä (12), vaikkakin Lempäälässä oli ylivoimaisesti hirvein keli. Pirkkala olikin ainoa kunnon metsärata mikä tähän kuuden osakilpailun Liigaan valittiin.

Lempäälän osakilpailuun vielä palatakseni ihan pakko nostaa yksi naisille suunnattu viesti tännekin. Kesken kilpailun yhden kilpailijan mies kirjoitti Pirkanmaan Mimmiliigan sivulle:

"Istun mukavasti kotona sohvalla, katselen Pulmusia, siemailen olutta ja seuraan kisatuloksia Skoorinista. Ulkona satanut tuntikausia vettä välillä taivaan täydeltä ja kova tuuli. Kisa, jota seuraan, on Pirkanmaan Mimmiliigan 2. osakilpailu Lempäälän Tutkatalon radalla. 16:sta ilmoittautuneesta naisesta 14 on pelaamassa kelistä huolimatta. Itse en olisi mennyt, sen verran kermaperse olen. Mutta siellä se omakin emäntä on. Iso hatunnosto ja valtavan kokoinen peukku noille naisille. Melkoisia mimmejä olette!"

Voin kertoa että tuosta palautteesta puhuttiin paljon! Itseasiassa se nostettiin ylös vielä viimeisessäkin osakilpailussa Epilässä viime viikon keskiviikkona 31.8., kun viimeiset väylät oli enää pelaamatta ja alettiin jo muisteleen mitä kaikkee sitä koettiinkaan matkan varrella.

Epilä

Kuten aina, tämäkin Liiga löysi voittajansa vaikka tiukka vääntö ensimmäisestä sijasta käytiinkin ihan loppuun asti minun itseni ja Heidin välillä. Heidi vei kultaisen pystin mukanaan, ja minä sijoituin paljon paremmin mitä alkujaan uskalsin edes toivoa.

Otsikko sen siis kertoo, upeasti hopealle "jäätiin" ja pronssin vei Sari. Haluan vielä kiittää kaikki sponsoreita jotka mahdollistivat tämän Liigan läpikäynnin.

On se nätti :)

Osakilpailuissa jaettiin FrisbeeServicen, FribaFactoryn, Leomuovin, Glitterin, Ideaparkin Apteekin, The Body Shopin, Frisbeegolf kesäkiertueen, GoldBoys DG:n, BudgetSportin ja Disc Dye Factoryn tarjoamia palkintoja.

Pääsponsorimme Prodiscus (Kai Vesa) lahjoitti kerrassaan upeat palkinnot Mimmiliigassa parhaiten sijoittuneille.
1. Prodiscus 20+ reppubägi, sateenvarjo, kolmen kiekon boxi ja lippis (Heidi)
2. Prodiscus sateenvarjo, lippis, pyyhe ja kolmen kiekon boxi (meitsi)
3. Prodiscus sateenvarjo, lippis ja kolmen kiekon boxi (Sari)




Lisäksi teetimme osallistumismaksuilla pokaalit kolmelle parhaiten sijoittuneelle. Halusimme myös muistaa jokaisessa osakilpailussa käynyttä jotenkin, joten lahjoitimme vielä erinäisiä muistopalkintoja Riikalle, Jennalle, Tiialle, Jonnalle ja Piialle. Myös Eijaa muistimme, sillä hän toimi DDF:n kiekkovälittäjänä ja oli muutenkin kovasti meiningeissä mukana.





Suurin kiitos menee kuitenkin ihan joka mimmille joka edes yhteen osakilpailuun eksyi mukaan! Ilman teitä ei olis ollu koko Liigaa. Ens vuotta tässä jo vähän oon miettiny ja katotaan palaisko Pirkanmaan Mimmiliiga suurempana, laajempana ja mahtavampana.


-Sanna-
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti