perjantai 9. syyskuuta 2016

Ace Racee odotellessa

Pari tuntia siinä vaan yks ilta meni että saatiin kaverin kanssa suunniteltua Tutkatalon frisbeegolfradalle 18 väylää Ace Racea varten! Otettiin SkillShot mukaan ja lähettiin ihmetteleen mistä minne vois heitellä turvallisesti muut pelaajat huomioiden.

Kaikki Tutkalla olevat korit saimme hyödynnettyä, mutta muutama kiintee ja vähemmän kiintee tii jäi käyttämättä. Innolla odotan kyllä jo lauantaita lauantaita 24.9., ku päästää porukalla ässiä metsästään.

Kiitän jo etukäteen kaikkia jotka koreja lupasivat lainata kyseiseen skabaan. :)

Jos leiska osottautuu liian haastavaks ekalla kierroksella, ni sitte vaikka lyhennetää väyliä tokalle kiessille. Olisha se hienoo ku mahollisimman moni osumia ja houleja sais. Tän vuoden kiekko ei kuiteskaa mikää putteri ole, joten pidempääkin siivua pitäs pystyä väen heittää.

Toi kupu on jäätävä!

Mitä kiekoista lukenu, niin ne on saanu hyvää palautetta. Muutaman videon myös tän vuoden Discraft Ace Race - tapahtumista kattellu ja tää on ihan yks lemppareista:



Noita kattellessa mietinkin että tehtiiks me liian vaikee leiska, mutta tuskin. Tutkalla on kuitenkin niin aakeeta laakeeta, että porukka pääsee helposti heittää millä tyylillä haluaa. Menispä pari viikkoo nopsaa et päästäs jo kokeilee ja kisailee! 

Toivottavasti keli on hyvä ja kiekkoja ei hukkus järvee (kauheesti)!



-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti