tiistai 4. lokakuuta 2016

Äkillisiä suonenvetoja & tulevia kisoja ja tapahtumia!

Oon nyt muutamissa viikkokisoissa osannu yllättää itteni ihan täysin. Keskittyny vaan ja ainoastaan siihen omaan peliin miettimättä miten kilpasiskot pelaa ja kas kummaa: Pari voittoahan sieltä on napsunut.

Viime viikolla Tutkatalon frisbeegolfradalla heitettiin kolmen kierroksen viikkokisat ja koska maanantaina nyrkkeilyn kuntopiiristä mun varmaan joka ikistä kropan lihasta särki, niin en päässyt repimään ollenkaan. Lopputulos +2, keskimmäinen kierros -1, joka on yleensä mun huonoin kierros. Kysynpähän vaan, että mitäs v*ttua? :D Toi kierros oli Skoorin-ratingeissä yli 900...

Ne oli niitä äkillisiä suonenvetoja ne.

Nyt sunnuntaina heiteltii kaverin kanssa neljällä radalla ja ku Lastumäen radalle Akaaseen päästii, ni sanoin kaverille että heitän tän tänään pariin... Niin myös tein. -1 oli myös hyvin lähellä, ku heitettyäni seiskalle ja kasille birkut meinasin jatkaa samaa rataa myös ysillä, mutta alarauta iski väliin. Iha jees silti ja tavote saavutettu.





Ace Race


Discraftin virallinen Ace Race saatettiin myös kunnialla läpi lauantaina 24.9. Tutkatalon frisbeegolfradalla, jonne olin suunnitellut 18-väyläisen kisaleiskan. Kierrokset oli nopeita ja porukka viihty, ni pelattiinki kolme kierrosta ja välillä syötii makkaraa ja juotii kahvia.

Videota tapahtumasta vielä odottelen, kun yhden kilpailijan poika halusi kisat kuvata. Oli kuulemma hyvinkin kiinnostunut kuvaamisesta ja editoinnista, joten mielenkiinnolla odotan mitä sieltä tulee. Hyvä nuoriso! :)

Voitto irtosi kahdella holarilla ja kolmella metalliosumalla. Ei kuitenkaan minulle.


Kisakiekko oli omaan käteen liian alivakaa kapistus mielettömällä liidolla. Vähä vaa saatoit sen liikenteesee, ni samantien se lens pirusti pitkäks. Ehkä vielä joku päivä sitä kuitenkin uudestaan kokeilen...



Sipuli Open 2


Viikonloppuna, tarkemmin sanottuna sunnuntaina 9.10. on Lempäälässä LeKi DG:n järjestämä Sipuli Open Tutkatalon frisbeegolfradalla. Sarjojen voittajat saavat suorat paikat Ideapark Disc Golf Openin finaaliin ja tämä on porukan ainoa mahdollisuus suora finaalipaikka lunastaa.

Sipulissa pelataan 4 kierrosta 8-väyläistä Sipuli-leiskaa ja sarjojen viisi parasta pelaa vielä viidennen kierroksen päälle. Sipulia vaadittas ja vaikka jonkunlainen sellainen on nyt ollu muutamat viikot mukana, niin en löisi vetoa että on myös sunnuntaina.

Sipuli Open on jo täynnä, mutta lauantaina Sipuli-leiskaa pääsisi harjoittelemaan Sipulisiin parikisoihin. Siellä on vielä tilaa ja lisätietoja löytyy seuramme Facebook-sivuilta ja forumilta.

Ideapark Disc Golf Open


Kyllä, tunnelikisat tulevat taas suurempana ja mahtavampana tapahtumana marraskuussa. Seuramme LeKi Disc Golf toimii jälleen näiden järjestäjinä ja TD:nä toimin tällä kertaa minä. Kilpailun eksoottisen lokaation vuoksi nämä kilpailut vaativat erityistä suunnittelua viikkoja / kuukausia etukäteen. Ehkä joskus tulen vielä avaamaan tätä aihetta että mitä kaikkea se oikeasti vaatii, kun väestönsuoja-hiihtotunneli-kompleksissa kisat järjestää. Ei ihan riitä pelkkä korien laitto paikalleen, vaan paloviranomaisten ja vakuutusyhtiön kanssa saa kyllä olla yhteydessä.

Odotan jo malttamattomana, että pääsemme rataa pystyttämään ja sponsorien plakaatteja asentamaan.

Lauantain karsintakilpailuun mahtuu jopa 165 kilpailijaa, sunnuntain finaaliin jatkaa 50 kilpailijaa.

Lisätietoja kilpailusta:




Liitopäivät


Niinhän siinä kävi, että kyseisenä viikonloppuna ei näyttänyt menoja olevan, joten ilmoittauduin seuramme edustajaksi Suomen frisbeegolfliiton Liitopäiville Kiipulaan.

Odotan mielenkiintoisia keskusteluja lajin monivuotisten harrastajien kanssa ja erityisesti Jukka Teräksen esitystä suurkilpailun järjestämisestä. Ideapark Openkaan mikään pieni kilpailu ole pelaajamäärällään 165. 

Toivottavasti tulee hauska viikonloppu! :)


...Pitäs varmaa alkaa päivittelee taas useemmi ettei tarvi samassa postauksessa käydä läpi kaikkea viikkokisoista Liitopäivien kautta Ideapark Openiin.




-Sanna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti