maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kolme kovaa: Karkkila, Kaatis ja Korkkis



Nii paljo heittäny, ettei oo ehtiny tänne ees kirjottaan mitää, mutta tässä tulee. :D

Kiersin viikonlopun aikana itselle kolme uutta (täysmittasta) rataa. Perjantaina kävin Fättäreiden kanssa kiertämässä Valkeakosken Korkeakankaan uuden 18-väyläsen, lauantaina poikettiin kolmen hengen voimin Karkkilassa ja Kaatiksella.

Korkeakangas DiscGolfPark



Tätä rataa on kehuttu, eikä syyttä. AA1-luokituksella kulkeva uusi 18-väyläinen metsärata tarjoilee hyvinkin monipuolista heittokokemusta Korkkiksen laskettelukeskuksen maisemissa. Plussaa väylistä, kahviosta ja monipuolisuudesta, mutta jos jokin parannusehdotus täytyy sanoa, niin opasteita vois lisätä. Meillä oli mukana yksi, joka oli radan kiertänyt kerran aiemmin, joten väyliä ei tarvinnut etsiä, mutta luultavasti ilman häntä olisimme pari kertaa lähteneet väärään suuntaan etsimään tiitä.

Oma tulos oli yhtä jäätävä kuin yleensä uusilla radoilla itselle on eli +19. Sentään "vaan" tuplabogeja, eikä triploja. Luulenpa että kun seuraavan kerran menen kyseiselle radalle, niin tulos paranee heti. Vähä vähemmä alarautoja ja katse ylöspäin. :D 



En kuitenkaan McBeast Challengeen aio osallistua keskiviikkona vaikka kyseiseen kisaan villikortin sainkin. En vaan osaa heittää Dessua tai Rocia yhtään ja pelkästään omalla putterilla ei tuolla radalla ole mielenkiintoa heittää, niin luovutin paikkani jonossa seuraavalle. Yritän kuitenkin ehtiä paikan päälle katsomaan kisoja ja avajaisia... Ehkä jopa caddyksi!

Korkkikselle annan kuitenkin arvosanan 5/5. Jäi oikeen hyvä mieli, kun tästä kyseisestä kohdasta heitin P2:n mukiin väylällä 18. ;D


Karkkilan frisbeegolfrata

















Siitä asti, kun näin Ellinooralla kuvan Instagramissa Karkkilan radasta olen sinne halunnut ja nyt sinne pääsin. Puhuin pari seuralaista mukaani lauantaina kiertään ratoja vähä kauemmas ja Karkkilasta alotettiin. 

Pojilla starttas pikkase paremmi kyseinen rata ku ottivat birkut ja itse joutu tyytyyn bogiin. Toista jätkistä rokotettiin birkusta kuitenkin urakalla kun toinen vaan jatko hyvillä suorituksilla eteenpäin. 





Empä muista koska olisin viimeks turvat heittänyt fribatessa ja taas heitin. Se on paha ku ei kato mihin astuu, ni kannot ja montut voi koitua kohtaloksi. "Ettei nyt vaan sattuis mitään" - no ei sattunu... Tällä kertaa.

Karkkilastakin jäätiin somasti plussalle (14 heiton verran), mutta halu palata kyseiselle radalle on käsinkosketeltavissa. Todellakin meen tänä kesänä vielä uudestaan visiitille. 5/5.

Karkkilan radalla tosiaan 20-väylää ja luokitus myös AA1.

Kaatis
















Huh heijakkaa mikä rata! Ei oo kyllä omalle taitotasolle tehty tämä, mutta olihan se ny kaunis! Kattokaa vaikka ite...













Maksettiin 5€ päivämaksut ja lähettiin kiertään. Aurinko paisto ekat väylät ja oli niin ihanan lämmin... Kunnes ukkonen ja sateet valtasivat Vihdin kummut ja meidät.

Ei tullu mieleen kyl keskeyttää heittelyä sateen tai ukkosen vuoksi. Totesinki toiselle kaverille että vähänkö sais hienon kuvan ku salama osuis koriin noilla kummuilla. No sellainen kuva jäi saamatta, ja maaliinki päästiin. :D

En ymmärrä noita Par 2 - väyliä, mutta ehkä mun ei tarviikkaan. Kerrassaan upea rata jolle voin sen 5€ lahjoittaa toistekkin. Opettelen nyt vaan heittään ensin ennen paluuta.

Pojat heitti takatiiltä radan ja mä etutiiltä. 19 väylältä jäi käteen +18, joten lähes bogilinjalla mentiin. Hyvät tuulet oli kyllä aukeilla myös... Koitin iha varovasti putterilla lähestyä koria ja päädyin 50m oikealle alamäkeen. Kyllä nauratti (ja puuskutti). Onneks tää ei mulle oo mitään vakavaa hommaa, olisin muuten varmaan lopettanukki heittelyt jo aikaa sitten. Jos ylämäkeen on vaikee heittää, ni ei se sen helpompaa oo jyrkkään alamäkeenkään. :)

Kaatis kyllä kaiken kaikkiaan melkoinen Kokemus isolla K:lla. Käykää ihmeessä jos ette oo jo käyneet. Me kaikki kolme hukattiin tonne muuten yhet kiekot, joten olkaa varovaisia. Empä oo ennen heittämällä kiekkoo hukannutkaan, mutta kerta se on ensimmäinenkin. 




















-Sanna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti