keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Pirkanmaan Mimmiliigan 1.osakilpailu takana ja toinen edessä!

Viime viikolla päästiin starttaan Pirkanmaan Mimmiliiga -nimellä kulkeva frisbeegolf-kilpailusarja. Valkeakosken Eerolan radalta aloitimme pelaamalla 2x11 väylää hyvässä kelissä.

Meinasimme jo Heidin kanssa huolestua, että eikö saada ees kymmentä mimmiä paikalle, mutta h-hetken koittaessa paikalle saapuikin 16 naista + 3 tyttöä, joille pidimme erillisen pikkuskaban.

Johdin kisaa ensimmäisen kierroksen jälkeen kahdella heitolla, mutta tuttuun tapaani sulin toisella. Tai en periaatteessa ees sulanu, koska vedin paremman kierroksen mitä ekalla, mutta sulin silti.

Heidi tosiaan sai mut kiinni jo tokan kierroksen ekoilla väylillä, mutta välillä käväsin taas heiton johtoasemassa. Toisiks vikalla väylällä se sitten tapahtui: Tuplabogi korttiin ja Heidi korjas potin nätisti kahden heiton turvin mielettömällä -1 kierroksella.

Sinänsä meni paremmin mitä ajattelin ennen kisaa. Olin ihan varma että valkeakoskilaiset saavat kolmoisvoiton, mutta toisin kävi ja yks tamperelainen mahtu koskilaisten väliin. Oli ihan hyvä päivä mulla siis. :)

Heidi kun sijoittui ensimmäiseksi, niin hän sai valita mieluisimman palkinnon. Valkkas Leomuovin lahjoittaman lahjakortin Seppälään. Mä sain valita toisena ja otin FribaFactoryn lahjoittaman kiekon, joten kolmanneksi sijoittuneelle Sarille jäi The Body Shopin lahjoittama tuotepaketti.

CTP-väylän palkinnon pokkasi myös Heidi itselleen ja sai tästä kiekkopalkinnon. DiscDyeFactory lähti mukaan sponssaan Liigaa niin, että joka osakilpailussa arvotaan heidän värjäämä kiekko. Tällä kertaa arpaonni suosi valkeakoskilaista Riittaa ja hän saikin kovin nätin Laserin itselleen.

Hobitit rivissä ja väärin sijoiteltunakin :D



Mitäs sitten muuta?

No olihan aika helvetin hienoa huomata, että naisia saapui kilpailemaan Hyvinkää-Pori-akselilta! Kiitos vaan vielä ja suuresti tervetuloa muihinkin osakilpailuihin.

Seuraava osakilpailuhan käydään Lempäälän Tutkatalon radalla perjantaina 15.07.2016 kello 17:30 alkaen. Tuolla vuorossa 3x8 väylää, CTP-kisa, arvontakiekko ja ehkä vielä "Ring of fire" jos yks paketti vaa saapuu ajoissa perille. ;) Tulkaahan siis taas naiset paikalle!

Eilen kävin Tutkatalolle viemään ilmoituksen kisasta, joten toivotaan että muut suuntaisivat Hakkariin heittelemään tuolloin tai ainakin suurin osa. Nurmikko oli leikattu juuri ja LeKi Disc Golfin miehet trimmaili pahimpia viidakkoja pois kisan tieltä. Kiitos jätkät!

Toisen osakilpailun tapahtumasivut.

Ilmoittautuminen Skoorinkiin.



-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti