torstai 28. heinäkuuta 2016

Mä olen niin lomalla!

Sori ettei musta oo kuulunu mitään, mutta kuten otsikko kertoo, niin lomalla ollaan ja eihän sillon mitään blogia ehi raapustelee vai miten se oli.



Pirkanmaan Mimmiliiga

Pirkanmaan Mimmiliigasta on käytynä nyt kolme ensimmäistä osakilpailua. Ensimmäisestä kirjoitinkin erillisen tekstin, mutta kerronpa kahdesta muusta lyhyesti:

Tutkatalon osakilpailu Lempäälässä meni hyvinkin haastavissa olosuhteissa. Sato vettä välillä tosi reilustikin (lähes koko kisan ajan) ja tuulikaan ei järven rannalla ollu mikään kovin pieni. Silti 14 mimmiä saapu paikalle ja yhtä lukuunottamatta kaikki pelasivat loppuun asti! Sanoisinko että kerrassaan hienoa!

Tutkalla sijoituin toiseksi kuten Valkeakoskellakin. Kolmen kierroksen tulos +12, mitä en pidä ees mitenkä kyllä pahana ku keliä miettii. Ei muuten tarvinnu porukalla grillata kisan päätteeks vaikka olin TD:nä varautunutkin makkarapaketein ja polttopuin. Joku toinen kerta sitten.



Vihiojan osakilpailu äänestettiin pidettäväksi tuolla radalla, sillä Hervanta oli niin hirvee viidakko ettei sinne voinu mennä. Nyt Hervanta on ajeltu btw jos joku sinne haluaa heittelee. :)

Myös Vihiojalle saapui 14 mimmiä kisaamaan ja keli oli huomattavasti parempi mitä Lempäälässä. Oma tulos kahelta kierrokselta +4 ja sillä sain jälleen kerran tuon hopeisen valtikan käteeni. :D

Kolmen osakilpailun jälkeen olen kokonaistilanteessa toisena (yllätys) ja vain 5 pistettä matkaa ensimmäiseen. Kolme osakilpailua vielä jäljellä, joten jännäksi käy! Ens viikolla emme vielä jatka, mutta sitä seuraavalla sitten Kangasalla.



Kisoja ja muuta

Huomasin tossa jossain vaiheessa kesäkuuta Facebookista Kiperi Open -fribakisan. No mähä sit heitin kaverille et eiköhä lähetä ku ei vaatinu mitää lisenssejäkään tai mitään. Loppujen lopuks lähettiinkin viiden hengen voimin ja kolme pääs palkinnoille.

En ollu Eurassa ennen heittäny ja ei tainnu olla kukaa muukaa meistä. Tosi mukavaa väkee oli kyllä liikenteessä, keli suosi ja ratakin oli ihan jees, joten mielelläänhän sitä pari kierrosta Kiperissä viskoi.

Osallistumismaksu oli 10€, jonka sitten tuplasin (kiitos) vain osallistumalla. Ei meinaa ollu naisten sarjassa muita. Joku olis saanu helpot rahat ku olis ilmestyny paikalle ja heittäny paremmin. :D




En nyt oman parhaan kierroksen tulostani muista, mutta päälle kymppi jäätin plussalle. Ihan kiva rata. Voisin uudestaankin kierroksen tai kaks heitellä kyllä.


Disc Golf Solvikin pojjaat sai mut yks sunnuntai lähtee oppaaks Korkeakankaalle. Mulla piti olla lepopäivä, mutta on se hyvä että tuli lähettyä ku parani henk. koht. ennätys ekasta kerrasta kuudella heitolla. Muutenki mukava nähä tota kaksikkoo, ku ei juuri missää yleensä törmätä.

Paraniskohan Korkkis kolmannellakin kiertokerralla kuudella heitolla? Toivoa saattaa...




Mitäs muuta... No heitelty on. Viikkokisoissa tullu käytyä siellä täällä ja muutenkin. Hämeenkyrössä kävin yks päivä parin Fättärin kanssa ja toinen niistä heitti holarin. On se komeaa ku joku muu edes onnistuu. Itehän heitin vaan hyvän kierroksen +2. Houleja odotellessa. :D

Paul McBeth, Eagle McMahon ja Nate Sexton vieraili Ideaparkin BudgetSportissa, joten pakkohan niitäkin oli käydä kattoon. Kolmikko veti kovat miinuslukemat Korkeakankaan McBeast Challengessa ja kävivät myös uudella Hakkarin frisbeegolfradalla.

Mua ei niin jännitä puhua vierasta kieltä (englantia) tuntemattomille, joten kävin Sextonia ja McMahonia sitte jututtelemassa ku Paul tuntu vievän kaikkien huomion, Kaksikko oli kohtuu ilosia ku pyysin nimmarit herrojen nimikkokiekkoihin. Naten Firebirdii ja Eaglen Glow MD3:een. Tuntuivat muutenkin viihtyvän Suomessa mitä juttuja kuunteli ja kyllähän Eaglen videokin Suomesta oli hauska.

Nii juu voitinha mä siellä sitte tietovisassa yhden kiekonkin, mihin pyysin koko kolmikon nimmarit tottakai.



Joo... Eiköhä tää ollu tällä kertaa tässä. Pitää koittaa päivittää useemmin, niin ei mee tälläsiks romaaneiks nää rustaukset.

Ens viikon vietän Pärnuussa heitellen, nauttien ja Weekend Festival Balticissa tampaten! Lauantaina on Cityfrisbeegolf Tourin viimeinen osakilpailu Tampereella ja Vendetta on siellä mukana öfköörs!




-Sanna-
ikuinen kakkonen

Haastanpa vielä teidät rakkaat lukijani jakamaan tätä blogia, että saadaan 20 000 lukua rikki ja uusi arvonta käyntiin! Kiitos jo etukäteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti