maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulu rempatessa ja muuttaessa, uus vuos fribatessa!

Morjens.

Joulu tosiaa meni meikäläisen kohalla aika pitkälti syödessä ja rempatessa, että pääsi muuttaa viimein tapaninpäivänä. Kyllä mä joulupäivän aamuna ehdin pari kiekkaa heittelee Toijalan (Akaa) Lastumäen radalla ennen ruokailua, mutta siihen ne jouluheitot tais aika pitkälti jäädä.

JYLYä oon kerenny kokeilee ny toisenki kerran, mutta en kisoissa. 393 tän hetkinen ennätys meikäläisellä, että eiköhän se nopsaa siittä paranis, ku kerkee heittää.

Uus vuos menikin ihan heitellessä. FribaFactoryllä järkkäsivät vuoden ekat ja vikat kisat uuden vuoden aattona. Kaks putteria, viis väylää ja neljä kierrosta. Pakko oli aina joku väylistä ryssiä huolella, ettei vahingossakaa päässy saamaa hyviä tuloksia. :D 18, 17, 18 ja 17 oli mun tulokset per kierros eli tasan 70. Loppiaisena olis seuraavat, mutta ku emmä vaan osaa heittää putteria. :D Taidan mennä silti "because I can" .. Siinähä sitä putterilla heittämistä pääsee reenaa!

Eka päivä Kiekkopiste järkkäs sitte 18-väylän skabat Epilässä. Kisaleiska oli iha jees, mutta ei huonosta hyvää yksissä kisoissa tehdä, eli vikoilla sijoilla oltiin normaaliin tapaan. :)




Sitte heti 1.1.2016 pääs tapahtuun niin, että tämä rakas pikku bägini sai uuden ystävän!



Prodiscuksen 20+ reppu kulkee täten tänä vuonna kanssani ku nii sopiva oli "päivän hinta." :) Onhan toi reppu muutenki ollu itelle melkein se varma hankinta ku sadesuojat ja kaikki (pinkki).


Juu ja ku noi kisat oli taputeltu ni ostettii kaverin kanssa vielä heräteostoksina kisakiekot, joilla lähettii FribaFactorylle lämmittelee kylmän kisan päätteeks. Heitettii me sitte Epic-kiekkojakin ku toinen kaveri sattu sellaset mukanaan raahaan. Epic on muuten ainoo kiakko toistaseks jonka oon saanu pysyy saarella väylällä 3! :D Ajatella... Ja vieläpä upsilla! Ehä mä osaa heittää ees upsilla... -1 eli 14 meni koko edellisen päivän kisaleiska Epicillä. Heh.

Kisakiakot: Prodiscus Midari. Pysty laittaa kiekon piikkii ku ei sujunu.
Joo...Mitäs sitten muuta? NII mähän tosiaan muutin ja oon päässy heti sisustaa kiekkojen kanssa. Tai siis en vaan voi pitää kaikkia näemmä piilossakaan. Tollasen kulmauksen kyhäsin ku sellasen välttämättä halusin:


Hyllyissä:






Violetit saa väistyä jos sattuu löytyy pastellinvärisiä spessuja lisää. :D Mun maalaamat seinät vaan on vähä lilaan taittavat ni aattelin noide violettien tänne sopivan kyllä. Toki ne muualle sitten mahtuu. Kisastudio:



Optimus ei mee heittoon (Prodiscus, Laseri), mutta Jekku saattaa mennä. Sama kiekko.



 3x S-line P2 löytyy jo heittoputterina, joten tää saa odottaa vuoroaan.



Ja näistä jompi kumpi PD menee heittoon. Varmaankin hopeinen. Oottelen vaan taas et pääsee kunnolla ulos heittää ilman et on niin saatanan kylmä.




Notta semmosta mulle nyt kuuluu. Huomenna meen mahdollisesti heittelee Factorylle ja keskiviikkona sitte ainaki viikkiksii sinne. Viikonlopuks varmaa luvattu ihan tappopakkasia, mutta kattoo ny pääsiskö sillo ulkosalle ;)


-Sanna-

E. Komee video alá Nate Doss: NICE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti