sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kisoja kisojen perään

Oon tässä miettiny, että on se vaan pirun hyvä, että jo näin alottelijana uskallan mukaan erinäisiin frisbeegolfkilpailuihin. Toinen hyvä tai vielä parempi asia on se, etten anna näin lyhyellä fribauralla tehtyjen tuloksien vaikuttaa siihen osallistunko seuraaviin kisoihin vai en.

Jos kauhistuisin omia tuloksiani jo nyt tässä vaiheessa, niin voisin samantien laittaa kiekot myyntiin. Ei meinaan oo kauhee kaunista katteltavaa. :D


Mutta asiaan...

FribaFactoryllä järkätään nykyään kahesti viikossa viikkokisat. Tiistaisin yksilökisat ja torstaisin parikisat. Parikisoihin en ole VIELÄ ehtinyt, vaikka yks hullu lupautukin mun pariks jo. En usko että lupautuu toista kertaa jahka päästää kokeilee. Heh.

Yksilökisoihin oon osallistunu pari kertaa vaihtelevalla menestyksellä. Kerran olin muistaakseni viimenen, mutta sillo meniki aivan kaikki ja ihan miten sattuu. OB:lta OB:lle lähinnä, mikä on jännä sekin, koska siä ei nii paljo sitä betonia ole, että toi olis ees kovin mahdollista! Saavutus sekin.

Muuten menny kyllä ihan ok omaan tasoon nähden ja pysyny poissa vikalta sijalta. :)

JYLYssä en oo viäkää saanu 400 rikki. Muutama vajaa pysyy edelleen, mutta eipä sitä oo tullu hakattuakaa ku se maks. kerta viikkoo jos sitäkää. Pitäs ehkä tosiaa ne viis samaa putteria hankkia ja reenata tota vähä useemmi, mutta ne on vielä työn alla.


Karvis Hämeenkyrö 16.01.2016
  
Lunta oli jonkun verran.
Tollasissaki tuli käytyä! 
-22 astetta näytti mittari ku kisa alko, mutta päivällä lämpeni auringon paistaessa. Kisat oli iha hauskat, kuten myös tunne kun varpaisiin palas tunto. :D

Hämeenkyröön oli loihdittu 14-väylänen kisaleiska ja osallistujiakin oli yli 70. Kylmä ei tullu kisan aikana ku välillä sormille (kirjurin hommat) ja varpaille (huonot lämmittimet, kolmet villasukat ens kerralla päälekkäin). Kerrospukeutuminen siis toimii ja niihä sitä sanotaa et kylmyys on vaa pukeutumiskysymys. Ei viittiny itteensä kuitenkaa ihan Michelin-ukoks vetää että pysty heittään kiekkoo, mutta sinne päin kuiteski. 

Lahjanaruviritelmät oli kovin hyödylliset!
KOPS KOPS
Sijotus ei näissäkään kisoissa ollut päätä huimaava ja jos vaan olis puttipeli onnistunu edes kohtalaisesti, niin tulos olis ollu heti vähintää kymmenen heittoo parempi. Alarauta, alarauta, alarauta, ylärauta, alarauta, tolppa... Ei hyvä tämä! (Lisää lisää lisää reeniä.)

Komein koripaikka. Jotkut laitto sisää seinän kautta.
Jaa, mitäs sitten muuta...Ei kai ihmeitä. Tiistaina taas FribaFactoryn kisoihin ja toivottavasti menis nii hyvi mitä siä yleensä menee ku ei oo kisat. Tuleepaha harjotusta putterien heittoo, sillä niillä noi kisat heitetään.

-Sanna-

-zzz-
E. Heitin #muuten holarin tossa yks päivä Factoryllä. Teebird halus saariväylällä suoraa mukii! Ei näitä viikkokisoissa satu kyllä...Hyvä ku kerra saanu putterin pysyy ees saarella avauksella, saati mukissa. Ei ei :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti