tiistai 22. joulukuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu

Reilu viikko vierähtäny taas edellisestä tekstistä, ni kai se on aika kertoa miten täällä hommat etenee.

Puttiliigaan en ehtiny millään osallistuun sunnuntaina remppakiireiden vuoksi, mutta ens sunnuntaina kyl pyrin taas paikalle. Lempääläs järjestetyt viikkokisatki taputeltii jo viikko sitte päätökseen tän vuoden osalta. Empä mä niihinkää parii viikkoo oo ehtiny.

Lauantaina tapahtu jotain jännää: Kerkesin ulos valosalla heitteleen! :D Ei oo meinaa sattunu moista viikkoihin. Siin 11-12 maissa nähtiin kaverin kans Lempäälän Tutkatalolla ja laitettii viskoen.

Ei yhtään kiekkoo järveen ja saareenkin osuin (ei koria). Legendaarista. Muuten tuntukin olevan vähä heitto hukassa, mutta kyllä se siitä sitten taas ku pääsee kunnolla (useammin) kiekkojen kanssa tekemisiin.

Ei ollu rata ees pahassa kunnossa. Yöllä oli käyny pakkasen puolella, joten tohon aikaan ei ollu kerenny vielä täysin sulaa. Toki lätäköitä/kuraakin oli, mutta selvis niinku yhellä pyyhkelläki ton lähes parituntisen, mitä heitettiin. Positiivinen yllätys.

Joku vähän innoissaan.
Ollaa tässä toisen kaverin kanssa suunniteltu joulupäiväks jonkunlaista visiittiä fribaradalle. Koitettu miettiä ~1h päästä rataa jota ei oltas kierretty. Ei viitti paljo sen pidemmälle lähtee, ku valosa aika on niin rajotettu tänä päivänä. Eiköhä me joku keksitä jos ei ny ihan kaatamalla tuu vettä niskaan.

Toki aina voi sit mennä myös FribaFactorylle jos se on auki. :)

Ja voi moro mitä mää sain joululahjaks! Ei löydy ihan joka kodista tätä ihanaa minttikuntoista Josh Anthon Swirly Star Destroyeria (Innova, Air force).

Mä oon ollu vissiin tosi kiltti, ja ny oon kovin kiitollinen. :)




















Tota pitelenki ku kipeetä...




Hyvää joulua! :)


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti