maanantai 14. joulukuuta 2015

Puttiliiga by Prodigy Europe @FribaFactory

Kaikkee pitää kokeilla vai miten se oli?

Kävin lauantaina istumassa tatuoitavana Vantaalla Korso Inkissä Aten tuolissa, joten sunnuntaiaamun jumppaluistelut ja LeKi Disc Golfin viikkokisat Tutkatalon frisbeegolfradalla oli jätettävä väliin.

Hihan aloitus ;)
Muistin kuitenkin, että FribaFactoryllä starttas Prodigy Europen järkkäämä Puttiliiga ja aattelin että siihen vois kyl osallistua ilman sen suurempia hikoiluja.

En oo ikinä JYLY-puttiohjelmaa kokeillu, joten ihan ekaa kertaa testasin sitä sitten itse kisoissa. Ei hassumpi sovellus!



Ekalla yrittämällä sain tulokseks 322. Siit on hyvä lähtee parantaan. Jos lähikuukausina sen 500 sais rikki, ni olisin kohtuu tyytyväinen. Nyt jumitin kakkosilla varmaa puolet kierroksesta 7 metrissä.

Mietin siinä jo että olisko pitäny tahallaa viskoo kaikki ohi, että olis päässy vitosesta upottaa kaikki sisälle ja sitä kautta kymppiin, mutta päätin jättää kikkailut väliin. Yhtään nollatulosta en kierroksella saanut, joten 6-10m pääs heitteleen.

Nykynen maailmanennätys on Jyly-puttiohjelmalla muistaakseni 852. Siihen olis vähän matkaa! :D

Mulla on kotona viis samaakin putteria, mutta ne on Innovan Star Darteja, joita en oo hetkeen ees käyttäny, joten otin sekalaisen läjän käyttämiäni puttereita mukaan.


Koitan tuosta "kivestä", P2:sta, siirtyä hiljalleen softeihin ja jättää sen heittoputteriks.
Tälläkin viikolla yritän kyl ehtiä kyseiseen kisaan. Kymmenen niitä yhteensä järjestetään ja jos tyyliin jokaiseen ehtis, ni vois olla kehittymisen mahdollisuuksiakin.

Ja toki kun FribaFactorylle asti taas pääsi, ni pitihän sitä parin kaverin kanssa neppailla vähä muutenki. Toinen kavereista heitti komeen holarin ykkösväylällä Prodigyn putterilla. Ilman verkko-osumia suoraan kippoon. Ai että.

Mä en ole vieläkään saariväylällä saanu yhtään kiekkoo pysymään saarella avauksella. Jos sitte ens kerralla? Nelosväylällä pääsin kerran nätisti S-line TD Rushilla kulman ohi, mutta putin epäonnistuessa joutu tyytyy vaan kolmoseen. Nelosen koriahan siirrettiin kauemmas mitä se alkuun oli. Samaa kiekkoo käytän myös väylällä 2 pieneen fore-näppiin. Aika varma kakkonen aina.

Ei kai mulla muuta ihmeellistä asiaa tänään. Sain eilen illalla myös Turun kaverin zipper pullerit valmiiks, ni pääsee joululahja liikkeelle lähipäivinä kuha ehin postiin. :)


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti