tiistai 9. toukokuuta 2017

Viikonloppu Kaupissa: Lady Tour & parikisat

Vaikka olinkin viime viikon talvilomalla, niin viikonlopun jälkeen tuntu että oon loman tarpeessa. LeKi Disc Golf ja Tampereen frisbeeseura pystytti yhdessä 15 väyläisen Pop Up -radan Tampereen Kauppiin viikonlopuksi.


Pidin vuoden ensimmäisen Lady Tour -osakilpailun lauantaina 6.5. kyseisellä radalla ja sain paikalle itseni lisäksi jopa 17 muuta naista, hienoa! Pelattiin kahdessa eri sarjassa; lisenssipelaajat ja lisenssittömät pelaajat. UKK-instituutin pihassa oli kisakeskus ja UKK antoikin meidän käyttää WC-tilojaan lauantaina. Tästä suuri kiitos heille.

Kuva: Petri Anttiroiko
Lauantain ratakartta.



Pääsponsorina tapahtumalla oli Powergrip, joka lahjoitti molempien sarjojen Top 3:lle lahjakorttipalkinnot, sekä Haltin pienen repun arvottavaksi. Reppukin sattui olemaan just sellanen naisellisen värinen. :D Kiitos PG!

Pienempänä sponsorina tapahtumalla toimi Disc Dye Factory, joka lahjoitti nätin CTP-palkinnon tapahtumaan, sekä markkerit kauimpaa saapuneille. Minit lähti Espooseen, Poriin ja Harvavaltaan, kun CTP-palkinto matkasi Valkeakoskelle. Kiitos DDF!


LeKi Disc Golf teetti sarjojen Top 3:lle vielä muistopalkinnot kisasta ja jaoin myös kaikille osallistuneille Pirkanmaan Mimmiliiga rannekkeet & naisten oman Bag Tagin! Tagit lähtikin heti hyvin liikkeelle ja Pirkanmaan pienin numero, 002, taitaa olla Heidi H-H:n hallussa, eikun haastamaan! Itselläni roikkuu repussa numero 22.

Laatupalkinto *peukku*


Omat kisat meni ihan ok, vaikkakin on tuo heitto ollut jo pidemmän aikaa vähä hakusessa. Sijotuin toiseksi lisenssipelaajien sarjassa. Kaikki tulokset nähtävillä täällä:

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=415362

Kiitos osallistuneille! :)

Kuva: Petri Anttiroiko

Sunnuntain parikisat


Sunnuntaina olikin sitten parikisojen vuoro. Vähän vaikeutettiin rataa lauantaista, mutta ei paljoa. Muutamat tiit ja korit siirtyivät kauemmaksi. Olin TD yhdessä TFS:n Petri Anttiroikon kanssa ja yritimme miettiä etukäteen kuinka paljon väkeä voisi saapua paikalle, mutta silti osanottajamäärä pääsi yllättämään meidät hyvinkin positiivisesti!

TD:t! Kuva: Petri Anttiroiko
74 kilpailusuoritusta, eikä montaa kertaa samat nimet toistuneet, joten joku 130 eri kilpailijaa kävi kiertämässä radan! Huikeeta, etten sanois.

Minä lukeuduin heihin, jotka kiersivät radan kaksi kertaa. Heitettiin parin (Jarin) kanssa eka kierros +1 ja sen verran jäi hampaankoloon, että käytiin ees vähän vielä parantamassa ja lopputulema -1. Ei ylletty palkintosijoille, mutta hauskaa oli!


Sunnuntain ratakartta.

Avoimessa sarjassa palkinnoille ylsi vain sijalle 1 sijoittuneet, sillä heitä oli 4 paria. Lopputulos kaikilla -7. Pelimuoto oli Best Shot, joten ihan kaikkein helpoin leiska ei ollut kyseessä. Jee, hyvä minä. Voin tulla muillekkin suunnittelee väyliä. Heh.

Sekasarja vietiin huikeella tuloksella -6 ja toiseksi sijoittunut pari sai myös vähän omiaan takaisin tuloksella -4. Radan ihannetulos eli par oli 47.

Tuloksia tapahtumasivulla, Facebookissa. 

Iso lapanen kaikille, jotka radalla kävi pyörähtään.


On siinä hommaa, mutta on se sen arvosta


Uusia ratoja ja spessuleiskoja vääntäessä, kukonlaulun aikaan herätessä ja koreja metsissä kantaessa sitä aina miettii, että MIKSI?! Mutta kun pääsee itsekin heittämään jotain spesiaalia ja saa hyvää palautetta kilpailijoilta radasta & järjestelyistä, niin vaikka siksi.

On ne sen arvosia.

Toki ratojen pystyttämisissä ja purkamisissa ja muissa järjestelyissä on aina oma hommansa, mutta mitä sitä ei tämän rakkaan lajin eteen tekisi. Suuret kiitokset TFS:n ja LeKi DG:n talkooporukalle: Petri, Mika, Henry ja Vili. Kiitokset myös korien lainaajille. 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...



Kuvat: Petri Anttiroiko

Kiitos Tampereen Kaupungille tapahtuman mahdollistamisesta!

Olipas se mukavaa.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti