tiistai 11. huhtikuuta 2017

Lady Open 2017 - Skogby IK 80

(c) Marko Virtanen
Oli mukavaa olla tekemässä historiaa 09.04.2017 vaikka se vaatikin useita satoja kilometrejä autoilua (470km) + todella aikaisen heräämisen sunnuntaiaamuna (04:45).

Skogbyn radalla järjestettiin siis Suomen ensimmäiset vain naisille suunnatut lisenssikisat, jonne lopulta yksin matkasin, kun en Tampereen suunnalta muita mukaani saanut. 

Ennen viittä aamulla Facebookkia päivittäessäni kävi mielessä, että "mitä hittoo sä ny taas teet" ja sain kyllä oikolukea tekstini myöhemmin, kun en ollut ihan varma mitä juuri heränneenä sinne näpyttelin. Kuitenkin into piukeena lähin sunnuntairetkelle.

Pari minuuttia kuuden jälkeen olin liikenteessä, Lempäälässä pysähdyin tankkaamassa ja Karjaan ABC:llä ostamassa pari suklaapatukkaa. Reitti taisi olla kuta kuinkin tämä tässä alla.


Kisakeskuksella, Furuborg, ilmottauduin hyvissä ajoin ja siirryin ulos puttaileen & herätteleen kaikesta tuosta istumisesta kankeutunutta kroppaani.



Pian olikin pelaajakokouksen aika. TD Miikka Saturi nauratti väkeä kyselemällä moniko ei ole koskaan radalla (tosi moni käsi nousi, myös omani) ja seuraava kysymys olikin kuinka moni ei tiedä missä rata sijaitsee (saman verran käsiä nousi ja oma toki myös). Sain Millikseltä kyydin lähelle lähtöväylää, joka oli meillä nro 3.

Edessä avautui kivikkoinen oikealle kaartava 75 metrinen väylä. Ei muutaku Maul käteen ja ääntä kohti. Kolmonen korttiin. 



Seuraava väylä olis ollu sellanen mahdollinen holariväylä täydellisellä heitolla, mutta kolmonen siitäkin korttiin hieman epäonnistuneen avauksen vuoksi.

Onneks mun jalat on tottunu olee vinossa.
Ei meinaa paljo pyörähtele Speedcross 3:t tiimatolla :D


Väylältä nro 5 otin kisan ainoan böröni Teebird + P2 -yhdistelmällä ja -1 -lukemissa sainkin jatkaa väylälle nro 9 asti, josta eka bogi korttiin. 

Eka kierros meni yllättävän hyvin ottaen huomioon, etten koskaan ollut kyseisellä radalla käynyt. Lopputulema 62 (+6), alustava rating 815 eli reilusti yli oman tason ja kärkikortissa (toisena) seuraavalle kierrokselle.

Toka kierros kärkikortissa = varma sulaminen


Joo. Kerta eka kierros oli tuplabogiton, niin pitihän sitä tokalla kierroksella ottaa pari sellastakin ja yks triplaki vielä päälle. Ei mitään uutta Sannan elämässä.

Pari väylää pääs tosi pahasti mun ihon alle jo ekalla kierroksella ja se kostautu sit tokalla kierroksella. Mietin niitä liikaa ja toiselta niistä joutu alottaan toisen kierroksen (väylä 11).

Toinen kierros lopulta tulokseen 67 (+11) eli viidellä heitolla menin huonontaan, mutta eipä tuo ny kyllä ainakaa enää harmita. Avauksia pitäs reenata enempi tiillä selkeesti, koska vaikka se lätty lentäs mulla kuinka nätisti avoimella kentällä, niin tii-kauhu on verrattavissa kohta rimakauhuun mikä multa tottakai löytyy. :D Alustava rating kierrokselle 732 eli se meni sitten taas alle oman tason.

Nokkakulma ylhäällä lähti ihan liian moni avaus jo ekalla kierroksella, mutta en osannut virhettä kesken kilpailun korjata. Myös pito-ongelmia ilmeni jälleen ja muutamat avaukset jäi rehellisesti ihan käteen.

Kaikki tiedot ja tulokset katsottavissa täältä ja täältä. Sijotuin siis lopulta neljänneksi, kun osallistujia oli luokassani kahdeksan. Jos oikein katsoin, niin 9/36 olis ollu sijotus kaikkiin nähden. Ei paha.


Huikeet puitteet, kisat ja TD


Oikeastaan mitään pahaa sanottavaa ei kisoista jäänyt. Kaikki 36 naista sai kotiin tuliaisiksi ruusut, kalenterit, markkerit ja naisten oman bag tagin!



Bag tageja lähti reilu 30kpl mukanani Tampereelle ja niitä on jaossa heti lauantaina 6.5. järjestämässäni Lady Tour Tampere -osakilpailussa. Tottakai myös Pirkanmaan Mimmiliigassa. Pyydetään sitten lisää kun loppuu!

Furuborg oli kisakeskuksena erinomainen; paljon pöytiä, ruokailusali, vessoja ym. Piazza Food tarjoili herkullisen ja kevyen kanasalaatti - tuore sämpylä -lounaan kierrosten välissä ja tuo kuului kisamaksuun. Lisäksi meille oli leivottu kakkuja ja kahviakin oli tarjolla. Nam.



Rata oli hyvä! Voin matkata tuonne uudestaankin ja aloin jo suunnittelemaan kesälle reissua Skogby-Kisis-Hanko-akselille. Kesä vaan luultavasti loppuu taas kesken näiden mun kaikkien ideoiden kanssa, mutta jos ees joitain ehtis toteuttaan.

Lady Open 2017 oli elämäni kolmas lisenssikilpailu ja Miikka Saturi oli jälleen TD:nä, kuten myös Veikkolan kisassa. Kesä tuo tullessaan vielä ainakin yhden kisan, jossa Saturi on TD:nä, joten mikäs siinä kun homma toimii! Kaikki kunnia hänelle, kiitokset kilpailun järjestämisestä ja lohtupalkinnosta, jonka sain kun matkasin kauimpaa kisaan (pipo + magneetti). Olin kyllä varma että osallistujia olisi ollut ympäri Suomea, mutta jos sitten ens kerralla kun sana kirii. ;)

Yksi ainoa pieni miinus tuli mieleeni juuri ja se koski lähtöväyliä. Kun kisa ei ole täynnä, niin väen voi ripotella sinne tänne (ei peräkkäin), että vältetään turhat odottelut. Eipä muuta.

Paluumatkan päätin ajaa eri reittiä vaihtelun vuoksi, maisemia ihaillen, kun ajan puolesta nuo olivat aika samoissa minuutin erolla.




Kiitokset kaikille huikeille heitto -ja höpöttelyseuraa tarjonneille. Aivan ihania naisia lajin parissa viilettää. Erityiskiitokset Millikselle ja RoyRoylle kyydityksestä + seurasta. Nähään taas!



-Sanna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti