keskiviikko 4. toukokuuta 2016

I´m back!

Huh huh... Olipahan tuskanen kuukaus Kiinassa ku ei päässy harrastaa ees frisbeegolfia! Parit kerrat kävin hiljasilla kaduilla viskoo muutaman draivin kolleegan kanssa ja ehkä kerran puttailin kunnolla kämpillä nojatuoliin. Kyllä, olin epätoivoinen. Yks Saint jäi Kiinaan ojaan ja voi olla että paikallinen kalamies on ihmeissään, kun sen sieltä löytää.

Home sweet home


Mutta tosiaan! Nyt olen tehnyt comebackin ja millaisen teinkään...



Fribasin koko viime viikon siellä täällä minkä Tapparan peleiltä ja juhlilta ehdin. Etsin kadonnutta tatsiani kiekkoihin Lempäälän Tutkatalolla, Akaan Lastumäessä, Valkeakosken frisbeegolfradalla, Julkujärvellä aka Kuulaaksossa ja vielä Näyttämönpuistossa Tampereen Hervannassa. Tutkatalolla keräsimme myös neljän hengen voimin muovikassillisia roskia siellä perjantaina parikisaillessa ja järven pinnan nousua ihmetellessä. Ei oo kauhee vaiva välillä ottaa roskia mukaan radalta, mutta ei oo kauhee vaiva myöskään viedä niitä heti roskiksiin (kröhöm!)




Järviväyliä oli loppuviikosta vielä useampi.



Lauantaina 30.4. osallistuin vapun kunniaksi parikisoihinkin sopivasti Valkeakoskella. Oli hauskaa ja alko puttiki lopulta löytyyn. Plussalle jäätiin parin kanssa, muttei ihan viimeiseksi jääty kuitenkaan. Lopputulos 22 väylältä yhteensä +4, joista +3 ekalta kierrokselta ja +1 tokalta.

Kisaleiska
Valkeakoskella järjestetään erinäisiä viikkokilpailuja joka viikko, joita kannattaa todellakin lähteä katsastamaan, sillä erittäin mukavaa ja lepposaa porukkaa sielläkin heittelee! Täältä näet kisapäivät - ja muodot ja Facebookista VlkDG:n löytää myös. Kesällä Valkeakoskelle valmistuu myös toinen täysmittanen rata laskettelukeskuksen läheisyyteen, jota odotan kyllä innolla.

Kisoissa piti kiertää korille yläkautta (mando), normaalisti saa vetää tosta suoraan.
Maanantaina osallistuinki sitte ensimmäisii yksilökisoihin paluuni jälkeen. TFS järkkäs viikkokisat Vihiojalla ja vaikken ole kyseisellä radalla kuin ehkä kaks kertaa poikennut, niin ei sielläkään nyt ihan penkin alle menny. Naisten sarjassa oli vain kaks osanottajaa, ja kyllähän mä ny hävisin, mutten niin pahasti mitä odotin. :D Kokonaistulos 18 väylälyä 70 eli +16. Alle bogien, jee.

Tiistaina olikin sitten oman seuran kisojen vuoro eli LeKi Disc Golfin viikkokisat Lempäälän Tutkatalolla. 3*8 väylää aivan upeessa tyynessä kelissä. Naisten sarjaan ei muita eksynyt, joten eka ja vika olin kokonaistuloksella 85 eli + 13. Eka kiessi +6, toka +2 ja kolmas +5. Iha ok mulle.

Pakko vähä hehkuttaa sitä, että birkutin kiinteen väylän 6 (kisaväylä 7)! 45m "putti" nätisti suoraan koriin Prodiscuksen Midarilla. Empä ollu tota tolla väylällä ennen tehny. Nyt on enää kiintee väylä 4 eli kisaväylä 5, joka pitäs saada joskus kakkosella inee! Sit on kaikki Tutkatalon väylät birkutettu, muttei samaa aikaa. :D

Yks synttärilahjoista. Sain myös valkoisen mintin Huki dessun :)


En nyt tiedä mitä loppuviikko tuo tullessaa, mutta olishan tänäänkin viikkokisat Epilässä ja huomenna Pirkkalassa. Harkinnassa ainakin huominen!

Viikonloppuna saatan lähteä kiertämään ratoja jopa Uuteenkaupunkiin ja Mynämäelle!





-Sanna-

Käytän tosiaan myös Snäppiä ja Instagramia. Molemmissa Sanzeah nimimerkillä. Tervetuloa seuraamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti