keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Minimaalinen fribaloma ja vähä kisailuakin

Viime viikolla oli niin pirun komeeta keliä, että eihä sitä muuta tohtinu vapaa-ajalla puuhatakkaa ku fribata vaan.

Tiistaina talkoiltiin Lempäälän Tutkatalolla hyvällä porukalla. Hiekkakasoja leviteltiin aloituspaikkojen ja korien ympäristöihin lähinnä, mutta myös pahimpiin pikkuojiin, joita väylillä tulee vastaan. Oksia katkottiin myös, että väylät pysyisivät helpommin heitettävinä. Avant-pienkuormaaja oli apuna.






Just kun olin Kiinasta paluun jälkeen ottanut Latituden Grip Pure 10-veen käyttöön, ni enkös viskannu sen järveen ennen talkoita. Kyllä mä sitä sieltä koitin kahlata, mutta tuloksetta. Kaveri koitti veneestä kuikuilla sitä myös talkoiden päätteeks ja tipahti vaatteet päällä järveen. Ei meinannu tulla naurulle loppua ja kyllä mä niin toivoin että se olis sen kiekon sieltä edes tapahtuneen jälkeen löytäny, mutta ei.

Porukka junnuja tuli vielä vastaa sitte ku oltii lähössä ja niillekkin sanoin kyseisestä kiekosta, jos järveen vaikka eksyvät.

Pari päivää sitte sainki kuvan kiekostani välikäden kautta puhelimeeni, eli yks junnuista sen olin käynyt sukeltamassa. Saan kiekkoni takaisin ja junnu saa mopoonsa bensaa. ;) WIN WIN.



Miniloma frisbeegolfin parissa


Loppuviikon anoinki töistä vapaaksi, sillä hyville keleille ei näyttänyt tulevan loppua ja töissä oli sopivan hiljaista sillä hetkellä.

Keskiviikkona heti kierrettiinki naispuolisen kaverini kanssa Pirkkalan, Nokian ja Kangasalan radat, sekä käytii moikkaamas poikia FribaFactoryllä. Ei uusia ennätyksiä radoille ja muutenki vähä nihkeetä oli.

Torstaina käytiin Keski-Suomen puolella Kuhmoisten 18-väylänen rata kiertämässä. Mielettömän hieno rata hei! Suosittelen! Olis tahtonu kyl heti kiertää sen toiseenki kertaa, sen verta jäi hampaankoloon, mutta ei vaan ehtinyt, joten toiste sitten. +13 jäi tulokseksi, eli parannettavaa löytyy. OB-alueitahan tuolla on sillai kohtalaisesti, joten niiltä olis hyvä pysyä poissa...



Perjantaina suunnattiin Mouhijärven uudelle metsään väsätylle Uotsolan frisbeegolfradalle. Yhdeksän helpohkoa väylää meitä odotti, mutta silti jäin molemmilla kierroksilla niukasti plussan puolelle. Putin kanssa ei oo ollu suuria ongelmia lähiaikoina kyllä. Jos eivät suoraan mukiin mene, niin hyvin lähelle ainakin. Draivit olleet suurempi huolenaihe.



Mouhijärveltä jatkettiin Ikaalisiin heittää pari kierrosta 9-väylästä. Olipa vaan nätti puisto sielläkin, eikä muita heittäjiä laisinkaan. Ikaalisista ku palattii ni pysähdyttii Epilää heittää kierros. Siä meni ihan peruskivasti ittellä, johtunee ehkä siittä että tuttu rata.



Kyllä sitä perjantai-illan päätteeks piti vielä vähä heittää ja käytiin Hervannassa pari kierrosta viskomassa. +3 alkaa mulle oleen siellä sellane ihan normi kierros, mutta nollat tavotteeks tälle kesälle sinne. Samoten Vihiojalle ja Epilään.




Viikonlopuks oliki luvattu sadetta, joten määräsin itselleni kaksi pakkolepopäivää. Maanantaina kävin kyllä sitten taas heti Vihiojalla viikkokisoissa. Olin naisten sarjan 2. (osallistujia 3) ja voitin tasoituspotin! Jei! :)

Mitä tossa mietin, niin aika monessa paikassa ehtinyt taas käydä jo Kiinan reissun jälkeen. Myös Kylmiksellä.

Tää viikko onki ollu työ - ja muita kiireitä, mutta viikonlopuksi suuntaan Pärnuuseen ja siellä ajattelin heitellä ainakin täällä:



Elokuun alussa on pidempi retki Pärnuuseen, ni sillo vois kiertää myös tämän





-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti