keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Jo oli aikakin!

Tuleehan se odotettu viikonloppu sieltä viimein! Kisa on täynnä ja maksaneitakin löytyy tarvittava määrä. Jee jee. Nyt sitte vaa silmät, sormet ja korvat ristii et kaikki menee nappii ;)


(Jos joku ei vielä tajunnut, niin Ideapark Disc Golf Openistahan tässä taas puhutaan.)

Saimme seuratekstiilit juuri sopivasti Jersey53:lta.

Perjantaina meen laittaan Ideaparkin keskusaukion valmiiks. Pidän siellä kisakeskusta yllä lauantaina ja koitan houkutella Ideaparkin asiakkaita puttailee mun kanssa. Eiköhän se onnistu ja ainaki itellä on sitte putti jiirissä sunnuntain finaalissa?

Eilen oli askartelupäivä. Reilu parisataa tuloskorttia tuli väännettyä + ohjeet + kartat lauantain karsintakilpailuun. Sain myös kohtuu fiksun kierron toteutettua sunnuntain finaaliin kun yks väylä tippuu pois ja ajoluiskaa käppäillään taas ylöspäin. Eiköhän se siitä!

Lauantain karsintakilpailun kartta.


Juha Alkkiomäki (lcgm8) tulee taas kuvaamaan koko viikonlopuksi ja Ian Anderson & CCDG tekevät finaaliin jälleen selostukset. Tää on niin mahtavaa! #GrowTheSport

Kilpailijat saivat itse äänestää kenet he haluaisivat nähdä Juhan videolla lauantaina. Tuli aika hauskat heittueet sitä kautta ja jotenkin vahva tunne että nauraa saamme jälkikäteen!



OB:ta!!!!! :D
LeKi Disc Golfin Facebook-sivulla on vielä kilpailu käynnissä koskien Ideapark Openia. Käykäähän osallistumassa TÄSTÄ. Palkinto on aika jees!



Eipä siinä sen ihmeempiä. Raporttia tulee kyllä jälkikäteen taas ja mielenkiinnolla jo odotan ketkä sunnuntain finaaliin mun ja Kallen seuraks selviää. :)

Tsemppiä kaikille tasapuolisesti. Ylimääräsiäkin palkintoja on jaossa reippaasti lauantaina ja sunnuntaina. Kiitokset niistä InnovaStorelle, BudgetSportille, Subwaylle ja PanchoVillalle!




-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti